Het weer zien aankomen

December 10th, 2009 § 4 comments

Ik heb een handig link gevonden van een webpagina waar animatie beelden kunt volgen van evt. onweersbuien in de buurt van Madeira. De infrarode beelden zijn afkomstig van het weer satelliet boven Madeira en dus kunnen we de wolken beweging in de nacht ook goed volgen. Ik gebruik deze beelden ook als één van mijn startpagina’s op mijn webbrowser. Dan zie ik wat er aankomt qua weer.

Klik op de foto om naar de pagina te gaan.

Tagged ,

§ 4 Responses to Het weer zien aankomen"

What's this?

You are currently reading Het weer zien aankomen at Bananen Eiland.

meta

 • Verhuizen naar Madeira?

  UMH Madeira Relocation Service Betrouwbare Professionele Verhuisservice
 • Ontdek Madeira met …

  Madeira Mountain Expedition - 4x4 and VIP Tours Ontdek hier het Madeira dat u nog niet kent
 • U mag ons Flattr-en!

  Flattr this
 • Laatste reacties

 • www.flickr.com
  Secret Madeira's items Go to Secret Madeira's photostream