Vrolijke muziek

October 2nd, 2010 § 2 comments

Sinds we op Madeira wonen, is mijn muziekkennis een stuk groter geworden. Via collega´s heb ik diverse Portugese en Braziliaanse artiesten leren kennen, altijd leuk. Don ontdekte laatst een groep die hele vrolijke muziek maakt: Oquestrada

Google ze maar eens, dan vind je vanzelf filmpjes en achtergrondinformatie. De CD is trouwens te koop via bol punt com 😆

§ 2 Responses to Vrolijke muziek"

 • Maja says:

  It is really very HAPPY music 🙂 Thanks for sharing…

 • Christiaan Vos says:

  Inderdaad, vrolijke en goeie muziek. Hierbij nog een tip voor levende en bijna gratis muziek 3 maal per week. Het “Banda d’Alem” onder leiding van Mário André speelt met 4 dames en 2 heren heerlijke muziek van de madeireense oorspronkelijke muziek. Dat doen ze op donderdagavond in Porto Mare, ca. 21:30 Op vrijdagavand in Cliff Bay 21:00 en op zaterdagavond in Porto Santa Maria om 21:30. Ze spelen eerst een uur, daarna een15 min. pauze, en nog een ½ uur autentisch ritmische madeira-stukken. Het enige wat kost is een drankje van het hotel. Dat is het meer dan waard.

What's this?

You are currently reading Vrolijke muziek at Bananen Eiland.

meta

 • Verhuizen naar Madeira?

  UMH Madeira Relocation Service Betrouwbare Professionele Verhuisservice
 • Ontdek Madeira met …

  Madeira Mountain Expedition - 4x4 and VIP Tours Ontdek hier het Madeira dat u nog niet kent
 • U mag ons Flattr-en!

  Flattr this
 • Laatste reacties

 • www.flickr.com
  Secret Madeira's items Go to Secret Madeira's photostream