Was ik laatst al een been kwijt, zondag had ik een gebroken neus… Gelukkig had ik nog een “oude” bril en hoefde ik niet de hele dag wazig te kijken.
Maandag tussen de middag even naar de opticien geweest, en terwijl ik een lekker broodje at hebben ze een nieuwe neus geplaatst. Kostenloos… In Amerika red je dat niet hahaha… Bezorgd vroeg de jongeman in de te grote witte jas nog of ik het rode bruggetje zelf had, en gelukkig kon ik bevestigend antwoorden. Daarna vroeg hij hoe die neus nou toch gebroken was, en ik vertelde dat ik de bril netjes met twee handen van mijn hoofd gehaald had…. Dat ik er altijd errug voorzichtig mee omga omdat ik weet dat het een fragiel systeem is…. En het is waar, deze bril poets ik niet op met mijn t-shirt rand, dus er is al een boel verbeterd de laatste tijd!

Zaterdagavond hadden we trouwens bbq bij Phill en Shirley. Mannenpraat

De laurierstokken van vorige week waren er nog, Marcel had wat nieuwe laurierblaadjes en wat hout mee… overgebleven stukjes van de vloer, en geloof me eikenhout brandt goed! Het vlees wat wederom uiterst mals, en Phill vertelde dat zodra hij het vuur opstookte de buurkatten er aan kwamen rennen. Vorige week waren ze er ook, maar we hebben ze niets te eten gegeven. Wel kreeg de betekenis “kattenwasje” een iets andere betekenis voor ons toen we na afloop één van de katten de laurierstokken zagen aflikken…
Kattenwasje


4 Comments

Ditty Meskers · September 5, 2007 at 14:17

Wat een leuke, frisse site! Creatief zeg!
Wil, doe je nog zaken in “de kralen” of heb je daar geen tijd meer voor? Misschien heb je er eerder al iets over geschreven en heb ik dat over ‘t hoofd gezien, maar ik vroeg het me af. (Helemaal niet nieuwsgierig hoor………….)
Groeten, Ditty

DarJulIs · September 5, 2007 at 18:22

wie is de knappe man helemaal rechts?? :-D ;-)

Cecilia Polack · September 7, 2007 at 18:50

Moet nog wel even wennen aan de andere ‘look’ maar vind het wel mooi.
@Willisha: Bij een bekende opticiën hier, HA, kan je voor een premie van 3 euri p.mnd om
het jaar een nieuwe bril aanschaffen. Lijkt me wel wat voor je. Aktie nu: als je nu instapt
krijg je 2 brillen voor 100 euri. Zelf vond ik op Madeira de brillen best wel duur en eerlijk
gezegd vond ik het in het wit geklede personeel wat surrealistisch aandoen. Maar dat ligt
aan mij denk ik.
Groetjes uit Haarlem

Lise · September 14, 2007 at 16:59

Hoi Willisha,
Ik ken het probleem, als de kleine Figo mijn ‘benen’ er niet uit rukt, dan val ik er wel mee in een diepe coma. Terwijl ik zelf van mening ben dat ik voorzichtig met mijn ‘ogen’ omga, heeft João daar een andere mening over. Leuk deze nieuwe site! groetjes

Comments are closed.