Enige weken geleden kreeg ik op het werk een mailtje met een intrigerende titel: “Op de gok af…” Heel even dacht ik aan SPAM, maar gelukkig heb ik het mailtje toch geopend. Het bleek namelijk afkomstig te zijn van Ria, en zij probeerde Gijs over te halen om Madeira in zijn reisprogramma op te nemen. Gijs organiseert kleinschalige groepsreizen, waarbij genieten hoog in het vaandel staat.
Uiteraard was het geen enkel probleem om hen bij deze ontdekkingsreis te helpen. Hotel en programma waren snel geregeld, en afgelopen donderdagmiddag heb ik Ria en Gijs opgehaald van het vliegveld. Na een half uurtje ontdekten Ria en ik dat we vlak bij elkaar opgegroeid zijn (IJmuiden – Beverwijk), en dat we allebei op Pius X hebben gezeten! Weliswaar zat er ietwat tijd tussen onze schoolgaande jaren, maar er waren toch veel namen van leraren bekend bij ons allebei.
Hierna zijn diverse dagen met lekker eten en drinken gevolgd (ik heb heel wat wijnen geproefd die ik tot nu toe niet kende, en bijna altijd waren wij de laatste gasten die vertrokken, dit scheen wel een belangrijke SBT-factor te zijn). We hebben tussendoor een deel van het eiland verkend, en daarbij niet alleen gewerkt, nee vooral ook veel gelachen. Ria en Gijs zijn vanmorgen weer vertrokken met een hoofd vol ideeën en indrukken. Wel zijn we het er alle drie over eens dat de komende dagen toch echt op water en brood doorgebracht gaan zouden moeten worden… (Marijke, bedankt voor de heerlijke zelfgemaakte appeltaart!!!)
Dus… mocht je geïnteresseerd zijn in een bijzondere ontdekkingsreis naar Madeira, houd dan vooral de site van Scott Bilsen Travel in de gaten!

Categories: Madeira

1 Comment

Don · September 11, 2007 at 23:37

Ik heb de indruk dat ze (met jou) goed hebben gegokt. Ook ik heb met jou goed gegokt ….

Comments are closed.