Afgelopen donderdag heb ik de rode Smart omgeruild voor een witte Clio, dit vanwege het feit dat ik Ria en Gijs enkele dagen zou rondtouren. Volgens Gijs had dat best gekund in een Smart (Ria paste wel in het achterbakje), maar bij JC Tours vond men het toch verstandiger als ik iets meer ruimte ter beschikking had…. Ria was het daar helemaal mee eens….

Een witte auto op Madeira is dus echt een crime, omdat er nu eenmaal veel bergstof ronddwarrelt. Okay, Beverwijk staat (zeker na een uitspraak van Linda Bos) bekend om de stad waar je eerst een doekje over de waslijnen moet halen voordat je de was kunt ophangen, maar Madeira kan er ook wat van. In dit geval zijn niet de Hoogovens Corus de schuldige, maar de bergen die langzaam eroderen.

Maar daar ging het helemaal niet om, terug naar de Clio! Dinsdag is besloten dat ik er voorlopig maar in blijf rijden, dus einde Smartje…. Gelukkig is dit wel een nieuwer type Clio met meer pit, en er zit een cd-speler in. En aangezien de zomer nu toch wel echt over is, zal ik de airco ook niet al te erg missen, toch????

Categories: Auto

3 Comments

Maja & Bruno · September 13, 2007 at 08:37

Poor Wil, you liked the Smart so much … and now you are stuck with a white French car… We understand & feel for you :-(

Willisha · September 13, 2007 at 12:40

@Maja & Bruno: a girl has got to do what a girl has got to do….

Cecilia Polack · September 15, 2007 at 13:24

Volgens botsproeven zit je in een Clio aardig beschermd. O je dat zomaar moet geloven is een tweede maar bij mij tellen zulke zaken wel mee in een autokeuze.

Veel rijplezier .
Groetjes uit een onverwacht zeer zonnig Haarlem.

Comments are closed.