Afscheid nemen

September 15th, 2007 § 2 comments

Nee, voor ons is dit niet van toepassing hoor, geen paniek! Maar wel voor Casaspider en familie. Over een paar dagen vertrekken ze van Curaçao naar Nederland, en de afgelopen dagen zijn ze druk bezig geweest met afscheid nemen.
Dat deed mij weer denken aan mijn afscheidsfeest van de GGD, inmiddels al weer ruim 3 jaar geleden. De borrel in de Ierse Pub in Haarlem was geweldig, en vooral de overweldigende hoeveelheid tijd die gestoken was in mijn afscheidskado’s. Denk aan de DVD die ter ere van mij gemaakt is (“Een dag uit het leven van Wil, applicatiebeheerder”). De CD die Marlon voor mij heeft samengesteld draai ik regelmatig (en moet nog altijd even slikken naar haar intro), en de klompsloffen doen zowel dienst in de winter (voeten warm te houden) als in de zomer (als stootbumper tussen deur en kozijn). Mijn opblaasvriendje kreeg vakantie nadat Don gearriveerd was, maar het was prettig om gezelschap te hebben in de 10 weken zonder Don (naast dat van mijn ouders en Gea natuurlijk).

Wil & Paulo

Afscheid nemen is belangrijk, om een fase af te sluiten. Daarbij wordt het extra prettig als blijkt dat mensen je waarderen (dat wist je stiekem in je hart natuurlijk wel, maar toch fijn als het bevestigd wordt hahahaha).

CasaSpider, Lucy, Luchiano (9) en Diana (1): Don en ik wensen jullie een goede reis en veel succes in NL toe!

§ 2 Responses to Afscheid nemen"

 • Don says:

  Ik heb je opblaasvriendje Paulo ook nooit meer gezien … sinds ik hem een keer heb gevraagd om de prullenbak vanaf de binnenkant schoon te maken. Daarna … heb ik de zak weggegooid en nooit iets meer van hem vernomen ….. vreemd!

 • CasaSpider says:

  Dank je voor je goede wensen mede namens Lucy (?), Luchiano (9), Diana (1) en mijzelf (!?!)… 🙂
  Die Paulo is niet helemaal het formaat van Don heb ik de indruk.
  Geen wonder dat je hem (leeg) hebt laten lopen…

What's this?

You are currently reading Afscheid nemen at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira