Hiehaaa, mijn vakantie is begonnen! Na veel gewerkt te hebben in september ben ik er eerlijk gezegd ook wel aan toe, of is dat een psychologisch iets, dat hoe dan ook zo werkt? Je weet dat je mag gaan uitrusten, dus word je moe… In het hoogseizoen gaan we ook achterelkaar door, gewoon omdat we weten dat het niet anders kan. (Trouwens, Dalila heeft op 19 mei volgend jaar net zoveel groepen als op 31 maart, de belangrijkste aankomstdag voor het bloemenfestival. We riepen steeds dat mensen meer moesten gaan spreiden, blijkbaar hebben ze ons gehoord… :lol: )

De komende week is vooral praktisch gericht, wat klusjes waar ik al tijden niet aan toegekomen ben, we moeten eindelijk onze verblijfskaarten om gaan zetten naar ons nieuwe adres (waar we inmiddels ook al bijna een jaar wonen) enz. enz. De verhuizing van Marcel en Marijke valt in deze week, dus misschien kunnen we daar nog een helpende hand bij bieden (al is het maar om het “oude” appartement netjes achter te laten).
Volgende week staam een paar dagen Boaventura gepland. Vrienden van ons hebben daar een huis, dat in die periode niet verhuurd is. Wij mogen er gebruik van maken en gaan volop genieten van het moois dat de noordkant van Madeira te bieden heeft!

Categories: MadeiraVakantie

1 Comment

Cecilia Polack · September 25, 2007 at 21:50

Fijne vakantie. Zelf heb ik nog een weekje vrij en ondanks de regenperiodes geniet ik van het doen van dingen waar ik anders niet aan toe kom. Zoals mijn Brabantse deel van de familie opzoeken, een mooi fototoestel aanschaffen, en gewoon de tijd nemen om niets te doen.
Hoop dat het jullie ook gaat lukken. Vast wel in jullie ‘gasthuis’ in Boaventure. Wat mooi is het daar.

Groetjes uit Haarlem

Comments are closed.