Dubbel feest

September 26th, 2007 § 1 comment

Afgelopen maandag was dubbel feest:

Allereerst omdat Nico en Giovanna getrouwd zijn! Min of meer ontstaan uit praktische overwegingen (samenlevingscontract versus trouwen) is de keuze op het laatste gevallen. Dit jaar kleinschalig gevierd, maar volgend jaar bij de katoenen bruiloft is er feest! Vanaf Madeira nogmaals gefeliciteerd en zodra Transavia de tickets vrij geeft gaan we boeken hahaha…

Allertweetst omdat Marcel 29 jaar werd! Tussen de middag gevierd met een barbeque oftewel “churrasco”. Marijke moest werken en Don moest om 14h00 in Funchal zijn, dus die konden niet mee-eten. Daarom heb ik ‘s morgens even wat vlees (4,5 kg), knoflook en brood opgehaald. Vervolgens in Paúl do Mar de familie van Marjke opgehaald, die nog nooit zulk lekker vlees gehad hadden! Het geheim zit hem in de laurierstok en de mix van knoflook, stukjes laurierblaadjes en zeezout. Dat geroosterd boven een open vuur, mmmmm…..

‘s Avonds een etentje in Jardim do Mar, waarbij Noud net op tijd kon aanschuiven. Vlak daarvoor geland vanaf Brussel, en zijn eerste Smart-kilometers op Madeira achter de rug (hele verbetering na de Chevrolet Matiz van de vorige keer!) Het biertje viel er dan ook goed in, net zoals de kip aan het spit en patatten. De plantjes (=salade) en autobanden (=lulas oftewel calimari) liet hij aan zich voorbij gaan…

§ One Response to Dubbel feest

  • Don says:

    Met je blog stuk hierboven dat verrijkt is met verschillende (key)words zoals samenlevingscontract, Transavia, trouwen, barbeque, autobanden, Matiz, plantjes, 29 jaar, leugens, knoflook, bruiloft, enz. … heb je arme Google een migraine gegeven … dat ze niet meer goed weten onder welke categorie ze deze webpagina moeten vast leggen.

    De autobanden waren heerlijk … nu alleen afwachten op de remsporen test.

What's this?

You are currently reading Dubbel feest at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira