Vandaag regende het zoals de Amerikanen zeggen ‘katten en honden’ … daarnaast ook nog hevig mistbanken. Een sombere dag …. dat min of meer typerend was voor de dag zelf. Met gemengde gevoelens … we zijn een (goede) buur kwijtgeraakt. M&M zijn definitief verhuisd naar Faja da Ovelha.

Gelukkig niet vandaag met al die regen … maar gisteren … het was een prachtig mooie dag om te verhuizen. Het kostte 3 ritten met de vrachtauto en een pick-up truck om alles over te krijgen. Ze hadden de hulp van hun ‘loyale’ bouwploeg en we probeerden ook een handje mee te helpen. ’s Avonds gingen Wil en ik met een grote kom pasta salade en een fles ‘kinder-champagne’ om de verhuizing af te sluiten.

Zowel Marcel en Marijke waren bekaf … maar wel tevreden … met het nieuwe hoofdstuk in hun leven. Helaas zullen ze iedere dag een ontzettend saai uitzicht moeten meemaken. Om een idee te geven … uitzicht-1 en uitzicht-2. Erg he?

We wensen M&M ontzettend veel geluk in hun nieuwe Quinta Pereira te Faja da Ovelha.

Categories: Familie & Vrienden

1 Comment

Christiaan · September 30, 2007 at 15:51

Dat klopt Don! Ik had de prognoses de dag tevoor al gezien en besloot dus om zaterdag de bus naar Sao Jorge te nemen in het noorden.
Raad es wat? Zonneschijn, warm en lekker wandelweer!
Wat dus m´n theorie bevestigt dat als de noordoostpassat waait is het bewolkt en eventueel regen en potdicht en nat in de bergen.
Bij zuidwestelijke winden wordt Funchal donker en nat, afhankelijk van hoe diep de barometer daalt.
Iemand hier die deze theorie kan bevestigen????
Ik zal meer over Sao Jorge en m’n trip op de levada do Rei vertellen in de brief aan de “hollandse wandelclub” binnenkort.

Enne, Marijke en Marcel; gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en ook nog gecondoleerd met het uitzicht. Je zal toch maar de godganselijke dag naar de zonsondergang moeten zitten kijken….!
Echt om depressief van te worden.
“Geef mij maar Amsterdaaaam!” :-)

Comments are closed.