Adres vragen

October 1st, 2007 § 2 comments

A.s. woensdag zullen Marijke en ik ons laten verwennen bij Luisa Nails (in ons geval een pedicure en facial). Helaas doet Luisa niet aan massages, zeker Marijke heeft dat wel verdiend na de verhuizing! Maar goed, dit is allebei ook al heel lekker.

Ik heb de afspraak telefonisch gemaakt, maar was 1 detail vergeten te vragen… Hoe vinden wij Luisa Nails? Van onze kapster hadden we gehoord dat ze in Estrela woont, en dat het een beetje moeilijk te vinden is… Dus vanmorgen nog maar een keertje gebeld met Luisa.

Luisa moest lachen en vertelde dat het inderdaad een beetje moeilijk is, en begon zelf met een serie vragen: weet je waar het postkantoor is? Nee. Weet je waar de seguranca social is? Nee. Weet je waar de Farmácia is? Nee. Weet je waar de Casa Feliz is? JA!!! (Dit is een soort winkel van sinkel met veel huishoudelijke dingen, die heb ik wel eens gezien!) Oké, je gaat hier dus heuvelopwaarts, maar voordat je helemaal bovenaan komt is een smal straatje aan de linker kant, dit is de Rua dos Correios (Poststraat). Hier ga je in, en bij de Clínica vraag je maar even aan de receptie naar mij, dan brengt één van de meisjes je wel bij me… Dat is nog eens service!

Vanmiddag toch maar even op onderzoek uit, dat scheelt ons woensdagochtend veel gezoek… :mrgreen:

§ 2 Responses to Adres vragen"

  • Renee says:

    Ik neem aan dat je het inmiddels hebt gevonden? Niet moeilijk hoor, als je vanaf Calheta omhoog gaat via het museum en dan voorbij Casa Feliz de eerste zijstraat links neemt, dan zie je het gezoendheidscentrum aan je linkerhand. Een tip, zet je auto bij Casa Feliz want in het straatje van het postkantoor kun je vaker niet dan wel parkeren!
    Veel plezier en geniet ze!

  • Lilian says:

    en hoe was het?

What's this?

You are currently reading Adres vragen at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira