Plakkaat

October 11th, 2007 § 4 comments

Soms vergeet ik hoe warm het kan worden in de auto, als deze lekker in het zonnetje staat… zo ook onlangs toen ik mij op lekkere Jack’goms getrakteerd had… Niet zo lekker als winegums natuurlijk, maar toch…

Na twee dagen wilde ik de rest van het zakje nuttigen… helaas was dit het resultaat..

Jack’goms

Eén dik plakkaat gom-achtig iets, waar hier en daar nog wat kleurtjes in te onderscheiden waren… ZONDE!!!!!

§ 4 Responses to Plakkaat"

 • Don says:

  Is toch geen zonde? Heb je 1 grote stuk voor jezelf alleen ….. toch?

 • Annemie Swerts says:

  Kun je het niet verder gebruiken als ‘n soort ‘cold – hot pack’ bij kwetsuren ? Is toch niet echt álles naar de maan ? En bovendien is ie dan met al die kleurtjes meer ‘in’ ipv dat saaie eentonige blauwe, dan heb je een multicolored, toch ?

 • Nienke says:

  joh in de koelkast leggen en als t hard is het plastic er af peuteren en dan met een scherp mes in stukjes snijden dan heb je het weer z goed als nieuw …OF gewoon een nieuwe zak halen 🙂
  Weet niet hoe het bij jullie is maar als ik zoiets hier in de auto laat liggen heb ik een dag later een mieren-plaag in mn auto haha

 • Willisha says:

  @Don: geef nou maar toe dat je hier niets om geeft, het is tenslotte geen chocola!
  @Annemiek: zou inderdaad een leuk uitziend alternatief zijn. Ik hou het in gedachten voor geval ik een cold pack nodig heb…
  @Nienke: ik denk dat de tweede suggestie het gaat winnen, de supermarkt had nog veeeeeel meer zakken liggen! Gelukkig vallen de mieren hier aan de westkant van het eiland mee, in Funchal en Canico hadden we er meer last van.

What's this?

You are currently reading Plakkaat at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira