Binnenkort ga ik me tussen de middag in a Dolca Vita storten, het nieuwste winkelcentrum van Funchal. De eerste berichten melden dat het vooral meer van hetzelfde is, alleen is een belangrijk voordeel voor mij dat ik er lopend naar toe kan (nu en dan ga ik in de middagpauze naar het Forum toe, maar daar heb je toch echt de auto voor nodig). Altijd handig om een Qualifrutas, Loja de Gato Preto, Bata of de sleutelboer/hakkenbar in de buurt te hebben. En ik lees net dat l’Occitane en Provence er ook komt! Dit winkeltje hebben Marijke en ik vorige week in Lissabon ontdekt, alleen was dat op zondagochtend en was het gesloten… Heerlijke zeepjes, geurtjes en meer van dat soort onnodige maar oh zo leuke dingetjes…..

Categories: ActueelMadeira

6 Comments

Maja & Bruno · November 8, 2007 at 17:06

Congratulations with your PR!! :-)

Christiaan Vos · November 8, 2007 at 19:13

Jaha…!
Leuk! Wellicht voor een gezamelijke lunch de komende week. Ben benieuwd hoe het er uitziet. Dan kunnen we ook praten over wandeltochten met de “Hollandse Club”.

Lilian · November 8, 2007 at 20:13

Iemand heeft jullie website heeeeeeeeeeeeeel letterlijk genomen, Ameland en Terschelling heten nu met recht Bananeneiland.nl
;)

En nog gaan shoppen?

Don · November 8, 2007 at 23:36

@Lilian: huh? dat begrijp ik effe niet? Explica faz favor

Willisha · November 8, 2007 at 23:38

@Maja: I only do the PR for good things hahaha…., I’m sure you like the L’Occitane products!
@Christiaan: veel winkels zijn nog niet geopend, maar heb een lekker quiche gegeten en diverse andere restaurantjes gezien die interessant kunnen zijn. Dinsdag of woensdag, wat komt jou goed uit? Anderen zijn ook welkom hoor, rond 12h45 verzamelen!
@Lilian: een fles water bij de Pingo Doce, maar dat kun je niet echt “shoppen” noemen hahaha. De link naar bananeneiland.nl werkt niet, maar je hebt onze nieuwsgierigheid gewekt…

Maja & Bruno · November 9, 2007 at 08:09

I meant Page Rank! … your Public Relations is very good as well of course!

Comments are closed.