A Dolce Vita

November 5th, 2007 § 8 comments

Binnenkort ga ik me tussen de middag in a Dolca Vita storten, het nieuwste winkelcentrum van Funchal. De eerste berichten melden dat het vooral meer van hetzelfde is, alleen is een belangrijk voordeel voor mij dat ik er lopend naar toe kan (nu en dan ga ik in de middagpauze naar het Forum toe, maar daar heb je toch echt de auto voor nodig). Altijd handig om een Qualifrutas, Loja de Gato Preto, Bata of de sleutelboer/hakkenbar in de buurt te hebben. En ik lees net dat l’Occitane en Provence er ook komt! Dit winkeltje hebben Marijke en ik vorige week in Lissabon ontdekt, alleen was dat op zondagochtend en was het gesloten… Heerlijke zeepjes, geurtjes en meer van dat soort onnodige maar oh zo leuke dingetjes…..

§ 8 Responses to A Dolce Vita"

 • Maja & Bruno says:

  Congratulations with your PR!! 🙂

 • Jaha…!
  Leuk! Wellicht voor een gezamelijke lunch de komende week. Ben benieuwd hoe het er uitziet. Dan kunnen we ook praten over wandeltochten met de “Hollandse Club”.

 • Lilian says:

  Iemand heeft jullie website heeeeeeeeeeeeeel letterlijk genomen, Ameland en Terschelling heten nu met recht Bananeneiland.nl
  😉

  En nog gaan shoppen?

 • Don says:

  @Lilian: huh? dat begrijp ik effe niet? Explica faz favor

 • Willisha says:

  @Maja: I only do the PR for good things hahaha…., I’m sure you like the L’Occitane products!
  @Christiaan: veel winkels zijn nog niet geopend, maar heb een lekker quiche gegeten en diverse andere restaurantjes gezien die interessant kunnen zijn. Dinsdag of woensdag, wat komt jou goed uit? Anderen zijn ook welkom hoor, rond 12h45 verzamelen!
  @Lilian: een fles water bij de Pingo Doce, maar dat kun je niet echt “shoppen” noemen hahaha. De link naar bananeneiland.nl werkt niet, maar je hebt onze nieuwsgierigheid gewekt…

 • noud says:

  # Don

  afgelopen week heeft een vrachtschip vol met bananen een paar containers verloren. Gevolg is dat Amelandse en Terschellingse stranden bezaaid liggen met tonnen bananen. Dus voor een bananeneiland hoeven wij weer niet zo ver als je zou denken. Probleem echter is dat door de storm de veerdiensten gestaakt zijn.
  Het woei hier vanacht in Steenbergen (en nu nog steeds) regelmatig zo’n 40 knopen. Dat is zo tussen Beaufort 8 en 9. We liggen hier te rammelen als een gek.
  Gisteren de hele dag bezig geweest een potje hazenfond te produceren, Schoof dus bij een ernstige windvlaag van het aanrecht af. dekseltje sprong eraf en mijn 6 uur gas verbruik ligt nu onder in het schip. Ach…een kleinigheidje houd je altijd.
  Die webcams van madeira.. daar worden wij nu een beetje ziek van!!!

 • Maja & Bruno says:

  I meant Page Rank! … your Public Relations is very good as well of course!

 • Lilian says:

  Wat Noud schrijft bedoelde ik, toppunt van alles, de bananen zouden gegeven worden aan een Dierenpark maar de douane steekt daar een stokje voor tenzij iemand (nu doet iemand dat maar toch) de invoerrechten betaald voor die aangespoelde bananen!!!!!!!!!!!!

What's this?

You are currently reading A Dolce Vita at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira