Felicitaties

November 13th, 2007 § 5 comments

Vandaag allereerst felicitaties voor Gerda! Nu zijn mijn beide zussen 50 jaar (nog drie jaar en 13 dagen, dan ben ik het zelf ook!). Vanavond even gebeld, lekker bijgekletst, en fijn te horen dat de kaart precies op tijd aangekomen was. Volgens Don moest er nog wel wat verbeterd worden aan mijn Portugese versie van “Happy birthday”, vooral tekstueel dus, maar de bedoeling was goed!

Parabéns pra você
Nesta data querida
Muitas felicidades
Muitos anos de vida

Verder felicitaties voor mezelf! Mag je dat eigenlijk doen? Ach, ik ben gewoon heel blij met de aanschaf van een petrolblauwe Renault Twingo. Half-automaat, dus schakelen zonder koppeling! Vorige week kwam ter sprake dat Renee niet zo goed overweg kon met de Twingo als ze gehoopt had, dus werd ie bijna niet gebruikt. Don en ik waren aan het denken over de aanschaf van een 2e auto, omdat de kans dat ik weer een huurauto tot mijn beschikking krijg wel errug klein is. Al deze feiten gecombineerd waren we het er snel over eens dat de auto voortaan maar in Arco da Calheta – en niet meer Estreito da Calheta – zou wonen.

Donderdagochtend gaan Don en ik even alle papieren in orde maken, en daarna kan ik er zorgenloos in rond rijden. Zijn we allebei weer onafhankelijk, lekker gevoel!

§ 5 Responses to Felicitaties"

 • Maja & Bruno says:

  Dat is goed nieuws… een auto voor Wil! 🙂 net een beetje te vroeg of toch een “happy birthday” present?
  Proficiat!

 • noud says:

  nou hardstikke fijn Wil. Niet meer ‘bussen’ naar het werk etc. En ach met die halfautomaat is het bijna een Smart!! Wat portugees betreft: ik zit dagelijks te blokken. Ik heb nog niet het gevoel dat het veel opschiet , maar een ding weet ik zeker: Pra moet spreektaal zijn. Het staat in ieder geval niet in het woordenboek. voor alle zekerheid ff nagekeken voordat iedereen over mij heen valt. Ons rest nog maar 5 weken en dan zijn we er weer voor 2 weken. Hopelijk is dan alles in orde en kunnen we iets gaan ondernemen met aannemers. Het blijft spannend zo’n bouwvergunning.

  groetjes noud

 • Renee says:

  Ik hoop dat je nog steeds blij bent met “onze” Twingo (van jou en nog een heel klein beetje van mij dus he) ! Maar zoals ik gisteren al tegen je zei, als ie dan toch moet verhuizen dan gun ik hem jou in ieder geval van harte. Dat je er maar erg veel plezier van mag hebben……………

 • Willisha says:

  @Maja & Bruno: verjaardag of niet, het is een prachtig kado!
  @Noud: als je snel kijkt zijn de Twingo en Smart compleet gelijk hahahaha…….. “Pra” is inderdaad een verkorte versie van “para”, anders past het niet op de muziek! In december zullen we het met z´n allen gaan zingen bij Joe´s Bar 🙂
  @Renee: heel blij! Ik hou je op de hoogte!

 • noud says:

  Wil, wie is er dan jarig??? ik ben alles nagegaan: Jij niet, M&M niet want die verjaardagen hebben we uitbundig gevierd, Ik en Peet niet. Bram en Madeleine niet. Blijft alleen Don over maar ik geloof dat hij dan ook niet jarig is. Dus wie o wie o wie. Want ik ga daar natuurlijk niet voor Jan met de korte achternaam zitten zingen.

What's this?

You are currently reading Felicitaties at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira