Madeira in meerdere oogopslagen

November 22nd, 2007 § 9 comments

Ik hoor bezoekers beweren dat ze een auto huren en na 1 week het hele eiland hebben gezien (?) Betekent dat ze nog veel harder rijden dan de lokale bevolking hier?? Dat kan ik me niet voorstellen.


Ook geloof ik niet dat ze alles hebben gezien …. zelf niet na 1 maand …. of zelfs een jaar.

En om het te bewijzen …. kijk maar naar de volgende slideshow van een selectie (let op! een selectie!) van de mooiste foto’s gemaakt door Madeira bezoekers ….

Attentie: je hebt Adobe Flash Player 9 plugin nodig om de slide show te kunnen bekijken.

By the way …. als je na een paar dagen terug komt op deze pagina … dan zul je merken dat er meer nieuwe foto’s zijn toegevoegd … met nieuwe plekken en nieuwe uitzichten van Madeira. Het lijkt nooit op te houden.

§ 9 Responses to Madeira in meerdere oogopslagen"

 • Maja & Bruno says:

  Je hebt echt gelijk Don… zelf achter een paar jaren kennen wij deze eiland nog niet…

 • Lilian says:

  Wat wonen we toch op een prachtig eiland!!!! Ik zou er bijna verliefd op worden.

 • noud says:

  Maar dat op dit zonnige eiland ook niet alles rozengeur en maneschijn is blijkt uit het volgende mailtje van Don op een mailtje van mij met de vraag : he, ik kan niet op jullie site en gaat alles goed? heb je het druk?

  Don schreef terug:

  Een nachtmerrie dat is begonnen om 6 uur vanochtend. Problemen met de algemene server in UK. Hierdoor werkte dus niks meer.
  Ik was de hele dag bezig met bellen, sms-en en mailen …. om mensen aldaar aan het werk te zetten.
  Was een hardware probleem (een fan dat stuk ging) en dus raakte de server overhit … en blokkeerde alles. Herstarten? Ho maar!! De beveiliging laat dat niet mer toe. Dus moesten we de harde schijf naar een andere machine verhuizen. Maar we kregen ook een bezoek van Murphy … en dus werkte het niet (machine was niet compatibel). Dus een andere computer zoeken dat dezelfde exacte kenmerken heeft als de eerste (behalve dat het een gezonde ‘fan’ heeft). Na bijna 12 uur later werkt nu alles weer.

  Dus … antwoord op je vraag of ik het druk heb? Nou …. klein beetje maar.
  Antwoord of alles goed gaat? Jawel … nu wel.

  Groetjes, Don

  Wat een ellende, maar gelukkig is het dus allemaal opgelost, het zit er dik en met bloed, zweet en tranen.

 • Don says:

  @Noud: hhhmmm …. ik moet voortaan uitkijken met wat ik je naar je antwoord via mail …. want dan ga je het hier allemaal publiceren. En dus …. helaas ik zal je geen liefdes mailtjes meer sturen, beste Noud. 😉

  Enne …. je hebt het verkeerd, beste vriend! De problemen ontstonden in Engeland (UK) en NIET op Madeira (zie boven). Conclusie: Madeira is nog steeds rozengeur en zonneschijn.

 • noud says:

  @ Don: Het kan dan wel in engeland zijn ontstaan:::: Je zat toch mooi met de gebakken peren en moest er daar onder de zon flink aan trekken. En Don……ik zit nog op je eerste liefdesmailtje te wachten, but i keep on dreaming. Mag voor mij ook wel hierop hoor. Op mijn leeftijd, waarop je niet meer voorin de etalage ligt, moet je niet te nauw kijken!!!

 • Willisha says:

  Hé hé hé hé, wat gebeurt hier allemaal??? Straks gaat Don nog aan Noud vertellen wat voor een sexy ….. hij heeft hahahaha :mrgreen:

 • noud says:

  Ja Will, als je even aan het toeren bent gebeuren er de meest rare dingen!!!

 • ANila says:

  Zucht , zucht …..ik zou zo een vliegtuig willen pakken!

 • jan says:

  Wij gaan dit jaar naar Madeira
  Als ik de foto’s zie das niet mis ik heb er nu al zin in geweldig

  Wij zijn natuurliefhebbers ik kan mij ogen niet geloven dat het daar zo mooi is
  Als je nog tips hebt graag wij gaan pas de laatste week van augustus de 26 aug voor 12 dagen
  Wij wandelen graag En dan genieten van alles om je heen

What's this?

You are currently reading Madeira in meerdere oogopslagen at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira