Maandag heb ik mijn verjaardag gevierd! 25 jaar en vele maanden meer, zegt mijn schoonmoeder altijd op de vraag hoe oud ze precies is :mrgreen: …
Allereerst iedereen bedankt voor de kadootjes (prachtige sjaal pap&mam!), leesvoer (Gerda) vele kaarten, SMSjes en telefoontjes!!!

Dit jaar heb ik besloten om het niet uitgebreid te vieren, maar zaterdagavond lekker uit eten te gaan met een paar vrienden. Adega da Quinta, het espetada-restaurant van de Quinta do Estreito, is 1 van mijn favorieten, dus daar hebben we genoten van niet alleen de overheerlijke espetada, maar tevens zoete aardappel met honing, gebakken banaan, gegrillde ananas, salade en patatjes met knoflook en kruiden, mmm…. Aan het einde werd ik nog verrast met een fles champagne, een taartje mét kaarsje en gezongen gelukwensen door de staf, leuk!
Party-pig
Mandag zelf heb ik gewerkt, hoewel ik bijna niet op kantoor geweest ben. Onze vertegenwoordigster in Duitsland was voor een kort bezoek op Madeira, dus mooie gelegenheid om haar ons nieuwe kantoor te laten zien. Om 11 uur heb ik haar opgehaald, en na diverse dingen besproken te hebben was het tijd voor lunch. Samen met Dalila en Ricardo, mijn collega’s, hebben we het restaurant Armazém do Sal (Zoutmagazijn) uitgeprobeerd. Zeker een aanrader!

Don moest ook in Funchal werken, en hij verraste me met een prachtig boeket bloemen (hij heeft hier inmiddels een aparte blog over geschreven). ‘s Avonds thuis gegeten met Phill&Shirley, vrienden uit Engeland, die gebruik gemaakt hebben van EasyJet om nog een weekje Madeira te genieten voor een fractie van de prijs die ze in augustus betaald hebben.

Dinsdag een compensatiedagje, nog tegoed van september! Prachtig weer, als dit een voorteken was wordt het een uitstekend jaar :lol: !!!

Categories: Madeira

2 Comments

Maja & Bruno · December 3, 2007 at 21:16

Congratulations! You do look 25 and happy!! Would have liked to join in the celebrations!

Willisha · December 3, 2007 at 23:37

@Maja&Bruno: bedankt voor het compliment! En afgelopen zaterdag kreeg ik alweer verjaardagstaart, met een kaarsje en werd er Happy Birthday voor me gezongen… Dit omdat we weer uit eten gingen (het lijkt alsof we niets anders doen hahaha). Tijdens het maken van de reservering had Janine gezegd dat we een goede tafel moesten hebben, omdat er een verjaardag gevierd werd. Dus de kok kreeg opdracht om een verjaardagstaart te maken!!!

Comments are closed.