Vanmorgen heb ik wat oude fotoboeken doorgebladerd, altijd leuk. Het eerste boek dat ik pakte was het boek met de foto’s van de eerste vakantie van Don en mij samen. Begindatum…. 2 december 2002! Oftewel vandaag is het vijf jaar geleden dat ik Madeira voor het eerst bezocht! Grappig om de foto’s weer terug te zien, met de onschuldige blik van toen.
Neem de foto van de haven van Funchal, waar twee cruiseschepen liggen. Nu zie ik meteen dat het om een Costa- en een Aida-schip gaat, toen waren het gewoon “twee cruiseschepen”. Ach ja, op dat moment kon ik natuurlijk niet bedenken dat ik twee jaar later volop in het toerisme werken zou…

Categories: GrappigMadeiraWerk

1 Comment

Renee · December 4, 2007 at 17:44

Voor ons was de eerste kennismaking met Madeira tijdens een vakantie een jaartje eerder, in december 2001……………………………..waar blijft de tijd he?

Comments are closed.