Voor het eerst van mijn leven (Wil dus) heb ik een kunstkerstboom in huis! En ik moet eerlijk bekennen dat hij er beter uitziet dan ik verwacht had! Ricardo, mijn collega, verkoopt kerstbomen, waarbij de opbrengst voor de scouts is. Dus niet alleen hebben wij een mooie boom, maar het geld is ook nog voor een goed doel!

Vanavond hebben we direct de versiering aangebracht, waardoor plotseling de kerstsfeer in huis aanwezig is.

Kerstboom

Toch blijft het nog onwerkelijk, omdat de temperaturen ongewoon warm zijn! Overdag wordt 22 graden gemakkelijk gehaald in Funchal, ‘s morgens en ‘s avonds is het wel duidelijk koeler maar ach minder dan 15 graden of zo wordt het echt niet.

N&G: de ster en engeltjes hangen hoor!


7 Comments

Maja & Bruno · December 8, 2007 at 10:24

Het is echt een mooie kerstboom! Zoe is echt onder de indruk… (en ik ook)!!

Dolly · December 8, 2007 at 13:46

Maja&Bruno

Graag wil ik eens een keer reageren op de verslagen. 1 November tot 8 nov.zijn wij in Canico de Baixo geweest. Wij zijn helemaal verliefd op het eiland geworden en sinds dien kijken wij ook steeds op internet over allemaal nieuws, verhalenenz. Want tijdens ons verblijf hebben wij gezien dat er in Calheta een mooi nieuwbouw appartementen comlex neergezet is. Wij hebben daar ook met de aannemer gesproken en om een lang verhaal te verkorten, we hebben het gekocht. Dus nu begrijpen jullie misschien waarom wij smullen van jullie ervaringen, we kunnen niet wachten tot het klaar is.
En wij zijn Dolly en Jan Willem uit Amsterdam.
Wij wensen jullie veel plezier met de kerstboom en voor nu een gezellig weekend

Annemie · December 8, 2007 at 16:29

Prachtig, die boom, maar véél prachtiger is die poes én de hagedis met die Kerstmutsjes. We zijn al helemaal in de sfeer aan ‘t komen, nu nog ginds geraken, en dan is de cirkel helemaal rond!
Tot binnenkort, Annemie en Jan

Geesje vanuit nederland · December 8, 2007 at 16:47

Staat leuk die kerstboom dan heb je meteen de sfeer van kerst! Ikzelf heb ook al de kerstboom staan wel een neppe maarja.Via Expat blogging ben ik op je blog gekomen. Neem gerust een kijkje op mijn blogje, http://ibloghurt.wordpress.com je bent er altijd welkom erop. Wensje hierbij een fijn weekend.Leuke blog heb je, doei en groetjes vanuit NL!!!

Willisha · December 10, 2007 at 00:23

@Maja en Zoe: muito obrigada!
@Dolly: gefeliciteerd, binnenkort komen we elkaar vast tegen.
@Annemie: het aftellen is voor jullie ondertussen echt begonnen, nog een “paar” nachtjes slapen. De creatieve zaken van de weblog laat ik aan Don over, die is daar veel beter in dan ik!
@Geesje, dankjewel en groeten terug.

Rob Dekker · December 12, 2007 at 00:41

De boom is toch wel legaal gekapt??
De boswachters stonden weer overal met hun slagboomples om de laatste bomen van Madeira te beschermen !!

P.S. Wij zijn weer “even” terug in Nederland. Ondermeer kerstshoppen in Köln en Amsterdam en …. . Groetjes, Rob en een inmiddels weer herstellende Marja.

Gekke Gerrit · December 12, 2007 at 16:46

Je verhaal moet me denken aan een andere Hollander die op Madeira, want die stop ook elk jaar weer zijn kerstboom in het stop kontakt!

Mooie boom, maar ik kan de cadeautjes niet zien!!

GG

Comments are closed.