Terugblik/vooruitblik

December 9th, 2007 § 8 comments

Het einde van een jaar leent zich uitstekend om eens terug te kijken, en natuurlijk nog meer om vooruit te kijken. Wij hebben dit gisteren gedaan met het werk: ‘s ochtends tijdens een bijeenkomst in het Reid’s Hotel en ‘s avonds tijdens een etentje in restarant FX in Funchal.

Gestart op 1 maart 2006 met 4 medewerkers, mogen we gerust zeggen dat JC Tours in die bijna twee jaar uitgegroeid is tot een volwaardige DMC (Destination Management Company). In januari wordt een kantoor geopend in Lissabon, waardoor we ook het “continent” (zoals het vasteland genoemd wordt) kunnen verzorgen. Komende week zal het 2e kantoor in Funchal geopend worden, hier zullen twee collega’s van outgoing (voor de Madeirensers die een vakantie willen boeken) komen te werken. Kortom, het gaat goed!

‘s Avonds was ontspannend: heerlijk gegeten, leuke locatie, uitzicht op de haven met al zijn lichtjes, we hebben genoten! De heren kreeg twee flessen wijn en de dames een klein Longchamps portemonneetje, ideaal voor munten (koffie-/parkeergeld) en een lipstick.

Altijd weer leuk om collega’s buiten de kantooruren om te zien: plotseling merk je dat mensen roken, dat hun privé-kledingsmaak toch heel verschillend is dan tijdens werkuren en je praat over andere onderwerpen.

Vanmiddag is een soort verlate Sinterklaas: we gaan ons deel van de Ikea-bestelling ophalen bij M&M!!!!

§ 8 Responses to Terugblik/vooruitblik"

 • Cecilia Polack says:

  @Willisha: wat heerlijk tijdens zo’n eindejaarssamenzijn met collega’s zo’n fijne positieve terugblik op het afgelopen jaar te krijgen. Daar heeft elke medewerker aan bijgedragen en dat voelt goed. Er heeft ontwikkeling plaatsgevonden en dat klinkt fijner dan dat wat in Nederland tegenwoordig aan de orde van de dag is: Tekorten, tekorten, tekorten. Cijfers in het rood, gevolgen voor personele bezetting, enz. enz.
  @ Snoopy: Zijn Omega-3 visoliecapsules in visvorm ook goed?

  Hartelijke groet uit Haarlem

 • noud says:

  ha die Wil

 • noud says:

  Nou dat opladen van een antwoord gaat ook al weer niet goed. zal allemaal wel aan mij liggen……maar spullen ophalen bij MenM………………..leven die dan nog???????

 • Willisha says:

  @Cecilia: ook hier gaat het niet goed met alle DMC’s, maar gelukkig zit ik bij één van de goede hahaha!
  @Noud1: je was vast te snel :mrgreen:
  @Noud2: jawel, ze leven nog steeds, en als alles goedgaat zijn ze in december weer online! Bijna alle meubels zaten vanmiddag al in elkaar, en het wordt heel mooi!

 • noud says:

  Wil:::::::: het IS december of bij jullie nog niet??? We komen de 20ste voor 2 weken ennuuuhhhhhhhhhhhhh…………Neen, nog geen nieuws over de bouwvergunning. Jammer!!!

 • Willisha says:

  @Noud: ja ja ja, ook hier is het december! Wat ik bedoelde te zeggen is dat het hopelijk lukt om ze deze maand nog online te krijgen, zo beter??? (zucht…..)… Mannen, pffff….

  Lekker dat het aftellen nu echt begonnen is, haal je korte broek maar uit de mottenballen want voor jullie is het zomer (wij noemen het winter hahaha).

 • Gekke Gerrit says:

  Wil

  Jij, en je collega’s hebben zeker een pluim verdiend.

  Wat jullie in zo’n korte tijd hebben gedaan is ongelovelijk, echt een felicitatie waard.

  Ik kan me haast niet voorstellen dat het volgend jaar nog beter kan, maar zie dit als een uitdaging en heel veel succes.

  GG

 • Willisha says:

  @GG: vlak jezelf niet uit!!!
  Het laatste half jaar heb jij ook een gigantische prestatie geleverd, alleen is het grootste nadeel – voor mij dus – dat je bijna niet meer aanwezig bent op het internet hahaha!

What's this?

You are currently reading Terugblik/vooruitblik at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira