Gewoon en simpel genieten

December 12th, 2007 Comments Off on Gewoon en simpel genieten

Deze week heeft de verkoudheid bij mij een zware slag toegeleverd … maar het gevecht is nog niet voorbij en we houden nog stand. Zo nu en dan even een frisse neus buiten halen …. En dan zie je dit soort beelden …..

Prachtige uitzicht

Prachtig! Ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen … om dit soort beelden te zien. Ik hoef dan geen televisie … alleen een comfortabele stoel en … naar dit soort schouwspel kijken. Nog mooier zou zijn als dat huis en lantaarnpalen met kabels er niet waren ….. maar dat kan!!

In Fajã da Ovelha hebben M&M vakantiehuisjes gebouwd … en al klaar voor verhuur. Heel leuke huisjes met een woonkamer, grote glazen deuren en balkon …. allemaal met uitzicht (linea-recta) de Atlantische Oceaan … naar dit soort schouwspel van moeder natuur. Een wijntje erbij …. eventueel een zonnebril als de zon te veel schijnt … en dan …. genieten … niet alleen van het uitzicht, maar ook van de rust in de omgeving. Alle stress vloeit dan weg … alle zorgen …. en je gaat beseffen dat er andere dingen zijn in het leven … dat de moeite waard is om te zien en te beleven. Zo nu en dan een fotootje maken … die je later zult gebruiken om anderen ermee te plagen. Maar de echte genieters vergeten zelfs hun fotocamera en …. gewoon genieten!

Volgende dag weer een andere uitvoering van het trio zon, oceaan en wolken. Iedere keer een staande ovatie waard.

By the way … als je meer informatie wilt ontvangen over de huisjes van M&M … stuur ze een e-mail met de vraag voor meer info en beschikbaarheid enz. Mail naar:

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Gewoon en simpel genieten at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira