Heen en weer

January 6th, 2008 § 3 comments

Sommige meubelstukken maken heel wat mee in hun leven. Neem nu de banken van M&M: van Duitsland naar Arco da Calheta, van Arco da Calheta naar Fajã da Ovelha en van Fajã da Ovelha naar…. Arco da Calheta!

Weliswaar in het naastgelegen appartement, maar dus bijna weer terug op hun oude stekkie. Zelfs weer vervoerd in hetzelfde busje…Oftewel M&M hebben nieuwe banken gekocht, en wij kregen hun “oude” banken. Hoewel de staat van het leer minder goed is dan van de banken die we hadden (dat krijg je nu eenmaal met twee kittens in huis), is het model van deze banken beter. Hoger, diepere zitting, kortom aangenamer zitten voor langere tijd.

Gisteren hebben we een soort vroege voorjaarsschoonmaak gehouden. De garage weer eens onder handen genomen, evenals de twee extra slaapkamers (hoe meer ruimte hoe meer troep een mens bewaard).

Don is het jaar hoe dan ook bijzonder begonnen. Hij is donderdag en vrijdag naar Lissabon geweest, om daar de netwerkvoorzieningen in het nieuwe kantoor van JC Tours te regelen. Dus donderdagochtend om 6 uur werd hij opgehaald bij het kantoor in Funchal, en even na negenen arriveerde hij (samen met 1 van de managers) in Lissabon. Vanaf dat moment was het buffelen (dus echt geen tijd voor Ikea/Decathlon bezoekjes), maar uiteindelijk is alles gelukt, men kan aan de slag maandag!

§ 3 Responses to Heen en weer"

 • Dolly says:

  Happy New Year !!!

  Ben ik blij dat ik niet rook. Komen wij toch maar naar Madeira. Heel leuk!

  Groetjes Jan Willem en Dolly

 • noud says:

  Nou Wil en Don, ik maak graag gebruik van jullie aanbod. Alles is nu wel een beetje in een stroomversnelling gekomen met de beschikbaarheid van de oude woonruimte van Madeleine per 1 April en indien nodig al per 1 maart a.s. We gaan ergens begin maart (of begin februari) naar Portugal, we denken naar Porto te gaan , daar is ook een Ikea heb ik gehoord en we kunnnen er goedkoop naar toe vliegen vanuit Charleroi. We hebben alles al uitgezocht in de Ikea hier in de buurt maar we moeten naar Portugal om te bestellen. Bedden en keuken gaat het vooral om. Voor de rest probeer ik vertwijfeld een verhuizer te vinden voor de rest van de inboedel. Er hebben er al 2 zich gemeld maar dat wil maar niet resulteren in een offerte en een omschrijving hoe ze het gaan doen. Eenieder die een goed idee hiervoor heeft graag contact opnemen met mij. (noud@heerenleed.com) Ook ervaringsdeskundigen worden van harte hiertoe uitgenodigd!!!!

  Voor de rest hebben we afgelopen Donderdag natuurlijk een cruciale fout gemaakt door in dat vliegtuig te stappen. Hadden we nooit moeten doen!!! Tís verrekte koud hier en het waait bovendien ook nog behoorlijk dus de gevoelstemperatuur is zo ongeveer min 40. Zeker als je er net 2 weken mooi weer madeira op hebt zitten. Maar het zal wel weer wennen, hoop ik.

  groeten noud

 • Willisha says:

  @Dolly: ook voor rokers isMadeira een mooie bestemming hoor, maar nu extra interessant voor niet-rokers hahaha….
  @Noud: ik zal M&M vragen naar het bedrijf waarmee zij verscheept hebben, en de banken staan op jullie te wachten!

What's this?

You are currently reading Heen en weer at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira