Verkeersinformatie

January 15th, 2008 § 5 comments

Op de ER1, Tabua richting Ponta do Sol, staat 6 km file. Dit vanwege onaangekondigde wegwerkzaamheden in de tunnel naar Ponta do Sol. Dus komend vanuit uw werk, houdt u rekening met ernstige vertragingen. Bergop neemt het traject ca. 45 minuten in beslag, waar u normaal 5 minuten over doet (door de tunnel).

Pas vooral extra op voor geparkeerde auto’s, verwonderde bewoners en stoplichten onderweg.

Hopelijk is de situatie morgen weer geheel hersteld, anders raden we u aan onderweg een hapje te eten…

§ 5 Responses to Verkeersinformatie"

 • Lilian says:

  Ja, ik werd gisteravond ook onaangenaam verrast, gistermiddag was de tunnel nog open, half met verkeerslicht en een grote file bij ponto do sol, had wel rekening gehouden met iets langer onderweg zijn maar inderdaad, ze sturen je bijna via Porto Moniz om uit te komen voor de laatste tunnel voor Ribeira Brava.

  Ik heb nog een logeerkamer over hoor!!! 😉

 • Willisha says:

  @Lilian: gelukkig liep de terugreis vandaag een stuk sneller! De tunnel was open vanaf Lugar do Baixo richting Ponta do Sol, alleen moest het verkeer de andere kant op nu bovenlangs.
  Benieuwd hoe het morgenochtend gaat…

 • Gekke Gerrit says:

  Of verhuizen!!

 • Don says:

  Het was vandaag (de volgende dag dus) weer raak. Moesten alweer langs de oude weg omhoog vanaf Tabua naar Ponta do Sol. Alleen vandaag werd het extra spannend doordat er meer verkeer van het andere kant kwam aanrijden. Smalle wegen …. geparkeerde autos …. zie je het voor je?
  Volgende keer neem ik mijn videocamera mee en zet de film op YouTube …

  Anyway … we zijn goed thuis aangekomen … goed gereden schat.

 • marcel says:

  Indien je de rijtijden kunt aanpassen zou je rekening kunnen houden met het volgende. Men probeert zoveel mogelijk de weg richting Funchal ‘s ochtends open te houden en zo na de lunch weer richting calheta. We hebben dit al 2x meegemaakt, maar misschien was het ook wel toeval. Zal me niks verbazen als het inmiddels allemaal weer gerepareerd is. Trouwens die zogenaamde snelweg van Ribeira Brava naar het vliegveld is inmiddels op zoveel plaatsen in de tunnels éénbaans geworden dat we nog nauwelijks van een snelweg kunnen spreken. ( alhoewel sommigen er wel met een enorme rotvaart langs de wegwerkers scheuren)

What's this?

You are currently reading Verkeersinformatie at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira