Goedkoopste vliegmaatschappij ooit

January 20th, 2008 § 7 comments

Binnenkort gaat een spieksplinter nieuwe vliegmaatschappij van start met routes naar de Nederlandse Antillen, Aruba, Ibiza, Canarische eilanden en nog veel meer …. en ze komen zelfs naar Madeira! De naam voor dit lowbudget airline is nog niet bekend, maar het staat al vast dat ze de goedkoopste zullen zijn ooit … omdat ze geen luchthaven belastingen hoeven te betalen.

Hun eerste (proef) vlucht heeft al reeds plaatsgevonden vorige week. Een toerist, dhr. Albert Jan Tuin uit Madeira, heeft op zijn vakantie bestemming (aan de Spaanse kust) de plotseling eerste vlucht aankomst gefilmd.

§ 7 Responses to Goedkoopste vliegmaatschappij ooit"

What's this?

You are currently reading Goedkoopste vliegmaatschappij ooit at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira