Tijd vliegt

January 21st, 2008 § 2 comments

Het weekend zit er al weer op… Gewoon voorbij gevlogen, en zoveel heb ik nou eigenlijk ook weer niet gedaan.
Neem nou zaterdag: om 8 uur opstaan, ontbijten, Don naar Funchal, twee wassen gedaan en wat andere dingen in en om het huis gerommeld (o.a. Snoopy gekamd, nagels geknipt en antivlooienpipet in zijn nek gegooid), om 11 uur met Marijke naar de kapper, om 2 uur weer terug, 5 uur weer opgehaald door Marijke om naar de film te gaan (Love and other disasters), Moda Madeira gezien. De after-party hebben we maar laten zitten 😆 …
En zondag: ‘s morgens lekker lui, ‘s middags naar Piet en Renee, film teruggebracht en anderen opgehaald (handig zo’n DVDtheek in de buurt), getankt en even bij de supermarkt langs, daarna twee films gekeken…

Nou ja, ik had uiteindelijk 12 dagen op een rijtje gewerkt, dus mocht ik ook wel even bijkomen. Vroeger zou ik me daar schuldig over gevoeld hebben, nu niet meer. Alles op zijn tijd, maar genieten kan op ieder moment!

§ 2 Responses to Tijd vliegt"

 • Ditty Meskers says:

  Hallo Willisha,
  ken je die 3 grappige hondjes van het hotel bij jullie in de buurt? Zij zijn de schrik van de dorpsbewoners, maar voor de hotelgasten zijn ze heel lief. Wij waren van 3 tot 10 januari j.l.
  in dat hotel, blijkbaar vlak bij jullie, want we kwamen jou en Don ‘s zondags tegen (sjouwend met vuilniszakken richting container). We konden onze auto niet stoppen vanwege ‘t verkeer op dat moment, anders had ik even gedag gezegd. Alsnog groeten van Jan en Ditty Meskers.

 • Willisha says:

  @Ditty: volgende keer gewoon stoppen hoor, doen ze allemaal hier! Hier zie je maar weer aan hoe klein het eiland is. En tja, dit tekent ook direct het verschil tussen op vakantie zijn en ergens wonen… het huisvuil af voeren hahahaha. Wij wonen bij de rotonde van Arco (sinds men begonnen is met het graven van de tunnel hoeven we niet meer te zeggen “de 2e rotonde”, want de eerste bestaat niet meer!
  De hondjes kennen we zeker, iedere keer als wij (of andere mensen) richting container gaan wordt dat duidelijk aangegeven door ze. Het huis in de binnenbocht heeft een grote zwarte hond die niet los mag lopen, endie zijn frustratie dan duidelijk laat merken door flink mee te blaffen. Gelukkig horen wij er praktisch niets van, zitten net te ver weg.
  Hopelijk is de vakantie goed bevallen en komen jullie nog eens aanwaaien. En dan stoppen hoor!

What's this?

You are currently reading Tijd vliegt at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira