Tijdelijke huurauto

January 29th, 2008 § 5 comments

Sinds de 2e week van januari rij ik (tijdelijk) weer in een huurauto. Dit omdat ik een inspectiebezoek gedaan heb met een Duitse klant van ons. Daar de collega die de auto normaal gebruikte op vakantie is, kon ik er tot eind januari in blijven rijden…

Golf Pro

Geintje!!! In werkelijkheid is het een Nissan Micra.

Toen deze foto genomen is op de Palheiro Golf course, miezerde het. Aangezien ik onherkenbaar zou zijn achter de voorruit, moest ik wel even buitenboord hangen voor het maken van de foto. Gelukkig was het zicht goed genoeg om probleemloos te rijden. Trouwens nooit geweten dat je zo kan slippen met een golf-buggy, maar ik ben weer een ervaring rijker. Stilstaan op vijf centimeter afstand van je voorganger is toch wel voldoende???

§ 5 Responses to Tijdelijke huurauto"

 • Maja & Bruno says:

  Cute car… but I think I liked the smart or smurf better… 🙂

 • Renee says:

  Mmm, ja, zo’n golfkarretje is me toch net ietsje te klein……….

 • nou says:

  Ik vind het wel lekker luchtig en je loopt nooit de kans dat je te snel rijdt!!!!!! En als anti-auto is hij beter geslaagd dan een Smart……….toch????

 • Don says:

  Zou ik graag een keertje in willen rijden …. en dan een ‘wheelie’ mee doen!

 • Cecilia Polack says:

  Geef mij m’n geliefde Micraatje 1.3 automaat met airco maar. Helaas kan hij (of is het een zij?) niet mee op vakantie naar Madeira. Het is wel een hele leuke foto gworden.

  Groet uit een zich op storm voorbereidend Haarlem (en uit een zich stormachtig reorganiserend KG)

What's this?

You are currently reading Tijdelijke huurauto at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira