Op 7 februari 1961, ´s nachts om half 12, na een lange en zware bevalling, werd Curaçao een wereldburger rijker. Tegenwoordig kent men hem vooral als Donamaro, Don of Amaro. Zijn eerste levensjaren bracht hij door op dit caraibische eiland, en voor zijn vervolgopleiding werd Nederland gekozen (gelukkig voor mij, want dit had net zo goed Venezuela of Californie kunnen worden en dan hadden wij elkaar – waarschijnlijk – nooit ontmoet). Enkele jaren in Amsterdam, vele jaren in Alkmaar (en nog steeds de Kaasmarkt niet gezien!), via een tussenstapje in Heemskerk en Assendelft uiteindelijk op het geboorte-eiland van zijn moeder terechtgekomen. Te goed opgeleid voor dit eiland (Don loopt vele jaren vooruit qua kennis en ervaring met het hele internetgebeuren ten opzichte van de meeste managers op Madeira), dus heeft hij zijn eigen kansen gecreëerd. Tegenwoordig heeft hij de luxe om te kunnen kiezen welk project hij wel of niet aanneemt. Soms is een niet-betaald project leuker dan een wel betaald, omdat het hem meer aan het hart ligt!

Neem nu het Forte São José … Een gedreven eigenaar van een klein fort in de haven van Funchal, die dit tot een kleine onafhankelijke staat wil uitroepen! Don verzorgt deze website (meer enthousiastelingen zijn welkom) omdat hij het een prachtig idee vind. De eigenaar, een Madeirens, heeft zeer on-Madeirense ideeën, en dat spreekt Don erg aan. Wie geïnteresseerd is kan contact met Don opnemen.

Maar terug naar de jarige job: van harte gefeliciteerd mijn lief!

Categories: Familie & Vrienden

3 Comments

Rob & Marja Dekker · February 7, 2008 at 17:02

Kerel, van harte !!!!
En dat we nog jaren van jouw aanwezigheid mogen genieten.
En uiteraard een dikke kus voor Wil (hou je tegoed)
Van Rob en Marja dekker vanuit een wisselvallig (het weer dan) Haarlem.

Tot binnenkort.
_______________________

Op de lange duur tellen niet de jaren in het leven, maar het leven in die jaren.

Don Amaro · February 7, 2008 at 18:50

:oops: Dank je wel lieve schat. (ik moet er zelfs van gaan blozen)
En ook bedankt aan iedereen voor hun felicitaties (mail en sms-jes)
Ik kan nu pas reageren want ik moest vandaag al 2 klanten te hulp schieten …. prolemen oplossen en als intermediair spelen (in een conflict met een andere bedrijf).
Maar ook dat ik vanmiddag met mijn lief lekker gingen lunchen …. waar tot mijn verrassing de hele lunch kado kreeg van de (halve mede-) eigenaar van het bar/restaurant.
Een drukke maar tevens ook een leuke dag vandaag ….

ANila · February 7, 2008 at 20:30

Pabien Don …..en nog heel veel na deze!!

Comments are closed.