Property for Sale

February 18th, 2008 § 7 comments

Ik kreeg een woning verkoop advertentie toegestuurd vanuit de VS … voor een woning in Funchal. Volgens mij staat mijn e-mail adres op de verkeerde mailinglist van die Amerikaanse makelaar ….

Sale of Property in Madeira Island (Funchal – Portugal) with an excellent localization (Very quiet zone in Santo Antonio near of Pico dos Barcelos) with a fantastic sight. Price: 950.000,00 euros or 1.395.130,00 dollars It’s composed by 2.500m2 or 26.910 sq. ft of Land (Total area), with 60m to the roadside, 1 house with 5 bedrooms in excellent state (3 Floors), 1 house with 1 Bedroom with the walls in Basaltic Stone, 1 warehouse with 110m2, 1 garage for 4 cars and 2 others warehouses with small dimensions (about 50m2 each one). The land area is at this moment cultivated. In the case of construction pretension, the type of construction admitted is of high density (Constructions for apartments).

Very quiet zone in Santo Antonio? … near of Pico dos Barcelos? …. volgens mij bedoelen ze rondom een uur of 3 ‘s nachts.

Nu vraag ik me af om welke complex het gaat. Helaas stond er geen foto’s erbij (wel vreemd als je bedenkt wat voor prijs men vraagt … zou je tenminste een fotootje van kunnen betalen).

Wel ‘prettig‘ dat ze melden dat als er de pretentie aanwezig is om te bouwen …. dat het mag en alleen apartementen zijn toegestaan. Dus een leuke buiten terras of een rustieke tuinhuisje is uit den boze.

Madeira (met name Funchal) is sterk aan het veranderen …. alleen de vraag is naar wat.

Mocht er (toch) iemand zijn die geinterreseerd is (wat ik me niet kan voorstellen) … dan kan ik de advertentie opsturen (… moet wel binnen 25 dagen vanaf heden).

§ 7 Responses to Property for Sale"

 • stefaan says:

  hallo,

  bij ons kan je ook terecht voor een stekkie… dit is alvast wat goedkoper dan wat hier wordt gevraagd !
  zie de lopende aanbiedingen op mijn website
  dank u voor uw medewerking
  groeten

  http://www.immotropic.be

 • Willisha says:

  Hahaha, over zo´n prijs hoef je toch niet na te denken? Als je de euro-milhões gewonnen hebt tenminste… Wij blijven vooorlopig lekker huren in Arco, wel zo gemakkelijk!

 • noud says:

  # Stefaan.
  Ik zie alleen maar 1 huis wat lijkt in een warmer oord te staan. Voor de rest kunnen we heel erg kiezen voor de Belse kust met wel of geen zeedijk optrekje in de verhuur . En in de verkoop zitten we ook nog steeds aan de Belse kust en hoogstwaarschijnlijk in de REGEN.

  Nee dan maar wat meer uitgeven maar wel verzekerd van redelijk tot zeer mooi weer. En m.i. kunnen de duinen van de Belse kust noch de badplaatsen enige concurrentie bieden voor het mooie Madeira. Of je moet natuurlijk van grote drukte houden, sjokkende families leuk vinden, en bil aan bil op het strand willen liggen. Over het weer hebben we het maar niet!!

  Ik heb die miljoenen niet maar als ik ze zou hebben zou ik toch naar iets anders uitkijken als waar Don gewag van maakte. Misschien willen Marcel en Marijke er wel van af???? Iedereen heeft zo zijn prijs!!! Of niet dan, toch?!?

 • Don says:

  @Noud: M&M hebben aangegeven dat ze niet eens voor een miljoen hun woning willen verkopen. ………… Bied jij meer?

 • noud says:

  Don, zouden ze het dan wel doen??? Ik ken hun dromen niet.

 • Don says:

  Ik denk dat ze op dit moment reeds bezig zijn met hun droom …. en dus denk ik van niet … maar ik kan de toekomst niet voorspellen.

 • noud says:

  Ik heb het even uitgezocht : vanaf 30 maart vertrekt de vlucht van londen naar madeira om 8.05 uur. Daarvoor om 13.45 uur.

What's this?

You are currently reading Property for Sale at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira