Bandenpech

February 22nd, 2008 § 1 comment

Vanmorgen was ik heel kort na mijn vertrek weer thuis… Reden? Een lekke achterband! Ongeveer 2 minuten nadat ik thuis weggereden was, merkte ik dat er iets niet goed zat… Maar dat stukje weg leent zich niet om aan de kant te gaan staan, dus ik ben even doorgereden tot de voormalige rotonde, tegenwoordig bekend als zeer onoverzichtelijke kruising, waar de afslag naar Arco zich samenvoegt met de hoofdweg tussen Madalena do Mar en Calheta. Hoe gek het ook klinkt, hier kon ik wel veilig aan de kant staan… Snel Don gebeld, en hij heeft geassisteerd bij het omdraaien richting huis (het was rustig qua verkeer dus ik kon zo omdraaien). Heel voorzichtig weer omhoog gereden, want waar de auto stond konden we echt geen band gaan verwisselen.

Ik ben overgestapt in de Toyoda en Don is de band gaan wisselen. Gelukkig was de reserveband in goede staat, en op aanraden van onze benedenbuurman s Don richting Estrelo da Calheta gereden. Dertig euro armer, maar vele verhalen rijker, kwam hij een half uurtje later weer terug… Ik ben weer mobiel!

§ One Response to Bandenpech

What's this?

You are currently reading Bandenpech at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira