Dag van de Vrouw

March 8th, 2008 § 5 comments

Eigenlijk vind ik dat iedere dag de dag van de vrouw moet zijn … zoals ook voor de mannen ieder dag hun dag is. Of dan ook 1 dag introduceren als de dag van de man. Dan is er echt sprake van gelijkheid.

In ieder geval … aan alle vrouwen wens ik … geniet ervan (en wel iedere dag).

Genieten

§ 5 Responses to Dag van de Vrouw"

 • Willisha says:

  Het was heerlijk, even tussen de kapper en een bezoekje aan het vliegveld in! En dan te bedenken dat het nog steeds winter is (volgens de kalender tenminste)…

 • noud says:

  Nou Willisha, hardstikke gefeliciteerd met je collectieve remembrance day. Wij hebben natuurlijk al veel langer onze eigen gedenkdagen: Roze Zaterdag, Roze maandag (Tilburgse kermis) and Canal Gay Pride Amsterdam—-lekker varen op een bootje door de prachtige amsterdamse grachten met zo min mogelijk aan. Moet je natuurlijk wel kunnen hebben!!!!

  Wij liggen al lang achterin de etalage als we er uberhaupt nog inliggen. Waarschijnlijk liggen we al tussen de winkeldochters …Tja…hebben wij weer !!! Uitgerekend bij die dochters. We moesten ook al een bidet van de Madereinse autoriteiten!!! Waarschijnlijjk zijn wij de enige flikkers op de wereld met een verplicht bidet!!

 • Don says:

  Wat hebben jullie tegen bidets? Voor sommigen geeft het een aangenaam tintelend gevoel … alleen moet je zorgen dat je geen kopstootje doet met de kraan.

 • noud says:

  Don ik geloof dat ik dit allemaal niet zo precies wil weten :mrgreen:

 • Maja & Bruno says:

  Hey Wil,
  I also went to the hairdresser yesterday but I was greeted with rain and really heavy winds (I mean really heavy!) when I got out… so enjoy…
  Maja

What's this?

You are currently reading Dag van de Vrouw at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira