Oom Don

March 18th, 2008 § 21 comments

Dus zo voelt het om oom te zijn! Klik hier

Ter info: ik was geen enge kind maar wel enigste kind … en nog steeds kinds.

§ 21 Responses to Oom Don"

 • Lilian says:

  Goh dat zoiets kleins zo een grote man zo geweldig aan het lachen krijgt. Proficiat met je “neefje/nichtje”

  PS ik neem aan dat jouw oomzegger de kleine is van Janine en Claus?

 • Don says:

  @Lilian: snel … koop een lot! By the way … het is een ‘nichtje’!

 • Willisha says:

  Als ze net zo rustig blijft als de tijdens deze keer, is het prima te doen! Tia Maria, Tio Marcello en Tia Guillermina kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

 • Noud says:

  Tia Maria???? dat is toch een drankje. En nog even: zijn dit jullie madeirense schuilnamen? Dat wordt dan nog wat! Kom ik toch weer terrecht bij iets met Nol, heb ik tot op heden altijd weten te omzeilen.
  Ik vind het overigens leuk dat Don zich vroeger geen “enge kind” bestempelt. Ter geruststelling dat is nu ook nog niet het geval!!! :mrgreen:

 • Don says:

  Op Madeira geven ze aan mensen bijnamen op basis van een opvallende eigenschap of een bekende geroddel over die persoon. Ooit (in het verleden) had ik ook (bijna) eentje gekregen hier op Madeira … maar gelukkig wist ik die de kop in te drukken.

  Nee … ik ga het niet zeggen … en het heeft ook geen zin om aan Wil te vragen … want ik heb het haar (nog) niet verteld welke dat is.

  Voor de naam Noud kan ik geen Portugese vertaling vinden … maar wel in het Engels … Newt
  Of je daar blij mee bent … dat weet ik niet. Zo niet … dan is het een kwestie om de Engels bevolking maar te vermijden als je hier bent. :mrgreen:

 • noud says:

  Don, het zal wel weer iets worden van Arnoldo, of Arnoldus of zo; was in Spanje waar ik 6 maanden op school zat ook het geval. Het erge is dat ik er helemaal niet op reageer. Ik had steeds het idee dat het over een ander ging. En in het Enegels kunnen ze wel noud zeggen maar dan schrijven ze naught en dat betekent letterlijk niks. Nou dat gaat me erg veels te ver. Dus die moeten maar oefenen op de ‘open ou’ ; die wij wel kunnen zeggen. Ezekiel heeft het altijd over Noot. Dit terwijl portugees toch een taal is om je tong mee in de knoop te krijgen en in het klankpallet er toch wel degelijk een au klank te vinden is. Misschien NÕUD ???. Jaja….met Don heb je het lekker makkelijk.:-)

 • Gekke Gerrit says:

  Dat is dus een uitdaging.

  Noudstra, Noudeling, van Nouwelaar, Noudeburg, Noudtje, Nou Nou, Naughty, Noudjõao of gewoon “ouwe Nouwe” (mijn verontschuldigingen voor de laatste bijnaam).

  GG

 • Lilian says:

  Koop een lot???? van wat? en waarom? Ik mis iets in de communicatie, denk ik.

  Zonnige groet
  Donna Elisabeth

 • Gekke Gerrit says:

  Natuurlijk………………..NODDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Cecilia Polack says:

  Hoe heet dit kleine mensenkind?

 • noud says:

  He Gerrit, Ga je lekker ???? Die ouwe nouwe dat lijkt me wel wat. Iedereen die me kent weet dat ik een ernstig mens ben en dat benepene past precies bij me denk ik. Maar heb je daar dan ook de portugese vertaling voor??? Daarnaast die Noddy lijkt me ook wel wat. past ook erg zo’n knikkebollerig type. Het wordt tijd dat we elkaar maar moesten ontmoeten. Kon nog weleens gezellig worden.

  Hartelijke groeten van die
  Noudstra, Noudeling, van Nouwelaar, Noudeburg, Noudtje, Nou Nou, Naughty, Noudjõao of gewoon “ouwe Nouwe” en Noddy natuurlijk. :mrgreen:

 • Don says:

  Hahaha :mrgreen: Noddy!! Das een goeie, ja!
  Een ontmoeting tussen Noddy en GG??? Oeioeioei! daar is volgens mij de wereld nog niet klaar voor … en laat staan de Madeirense bevolking … die dan voor het eerst in hun leven sprakeloos en met hun vingers in hun oren zullen blijven. :mrgreen:

  @Cecilia: naam van prinses is Agnetha

 • Gekke Gerrit says:

  Uit betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat Meneer Noud in April op Madeira is, en we zullen dan een voorstelling geven. Maar met de veiligheid in gedachte, zullen we dit waarschijnelijk op Desertas moeten doen, dit is dan een mooi moment om Agnetha aan Madeira voortestellen.

 • Don says:

  Als jij en Noddy op de eiland Desertas een ‘gesprekkje’ hebben dan …. jagen jullie zelfs alle Lycosa Ingens (Tarantulas) weg van dat eiland …. gaan ze allemeel fanatiek richting Madeira eiland zwemmen!

  (Volgens mij is het bijna lange weekend …. PS prettige pasen iedereen!)

 • ouwe nouwe says:

  Gerrit: dat gaan we zeker doen maar niet op de Desertas….. Als daar zulke spinnen voorkomen ga ik daar voortaan met een grote bocht omheen. En over die voorstelling geven…. dat heb ik al eens gedaan bij Mad Era. Ik was wat druk toen. Hoewel later ben ik er eens met marcel en marijke gaan eten en toen hadden ze daar een georganiseerd optreden met een zangeres en wat danseressen. Nou dan ben ik liever zelf druk want dat was werkelijk 4de rangs en niet om aan te horen noch zien. De schaarsgeklede danseressen waren werkelijk verschrikkelijk en als de mannen het daarvan moeten hebben dan maar liever Gay want het waren ‘remedies tegen de liefde’. En de zangeressen, 2 stuks jammer genoeg niet samen, zodat het wat sneller over zou zijn, maar na elkaar zodat we het nog langer moesten doorstaan hadden een entertainment niveau van een zak aardappelen.

  En Don: we gaan maar geen Noddy doen. Is het net of ik altijd ja zeg en iedereen gelijk geef. Nou daar kun je bij Peter nadere informatie over krijgen.

  En voor iedereen: Heppie Peesdees. Hier zitten we in ieder geval met zacht winterweer met een witte Paas!!! Echt…. is voorspeld. GVD

 • ouw nouwe says:

  Voor iedereen die op tijd dekking willen zoeken. Ik kom op Donderdag 3 april aan om 14.30 uur. Dit geldt niet voor Bram want die wordt vriendelijk gevraagd mij op te halen. Dus Bram niet in dekking schieten :mrgreen:
  En Gerrit het zit er aan te komen!!!

 • Cecilia Polack says:

  Ik ben altijd nieuwsgierig naar de betekenis van een naam.
  Kijk, dit staat bij Agnetha:

  Betekenis en herkomst

  Agnetha is een Nederlandse meisjesnaam.

  De betekenis van de naam is `puur, lammetje`.

  Leuk hé.
  Groeten uit een vanmorgen wit Haarlem.
  Cecilia

 • peter says:

  moet ik me er nu dan toch echt mee gan bemoeien?
  Noddy….. kn ikken….ja.knikken. Nou, allemaal WAKE UP to the world. Als er voor Noud een bijnaam moet komen is er maar eentje mogelijk: NONO. Dan zit je heel dicht bij de realiteit en dus altijd safe…en als er een Portugese versie moet komen kan Não-não eer prima mee door…..Noddy indeed……

 • Gekke Gerrit says:

  Peter

  De Portugese naam voor NONO is: NUNO!!

  Nu maar hopen dat Noud hiermee kan leven.

 • Don says:

  @Peter: “moet ik me er nu dan toch echt mee gan bemoeien?” … ja, ja … beste webmaster-collega … is gewoon een smoes om je link op de site te krijgen 😉

  @GG: de vraag is eerder of Nuno hiermee kan leven (als hij er achter komt … )

 • nãod says:

  Nee Gerrit, deze gaat ook niet door. Een nono zijn jullie wel helemaal wijs!!!!

  En Don je nieuwe bericht wordt geboycot zo te zien. Dus zo makkelijk kom je er niet van af!!!! LOL!!

What's this?

You are currently reading Oom Don at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira