Nederlandse Discriminatie?

March 27th, 2008 § 1 comment

Ontvangen van ons NL correspondent Rob D.

DEN HAAG – Staatssecretaris Jan Kees de Jager van Financiën overweegt de vliegtax voor sommige populaire vakantiebestemmingen, zoals Turkije en de Canarische Eilanden, aan te passen. Die zouden onder het hoge tarief voor lange vluchten van 45 euro moeten vallen. Maar De Jager vindt het verschil met het tarief voor korte vluchten van 11,25 euro te groot, zei hij donderdag tegen de NOS. Hij bekijkt of de vluchten naar Turkije en de Canarische Eilanden onder het lage tarief kunnen komen of dat er een tussentarief mogelijk is. De vliegtax gaat per 1 juli in. De maatregel moet de schatkist 350 miljoen euro per jaar opleveren. (Bron: ANP)

Maar niks over Madeira. Zal dit een nieuwe vorm van apartheid worden? Als dat het geval wordt dan vraag ik me af of Jan Kees wel van Madeira heeft gehoord en weet waar die ligt. Maar misschien ben ik te voorbarig … en moet ik gewoon (Madeirense) geduld hebben en afwachten wat er wordt besloten. Beste Bananen Eiland-fans … hou me (ons) op de hoogte. Obrigado

P.S. had je iets anders verwacht toen je het woord ‘discriminatie’ las?

Zie ook Nederlandse Vliegbelasting

§ One Response to Nederlandse Discriminatie?

  • nãod says:

    Er is maar 1 goede reactie op die vliegtax.. NOOIT meer vanuit Nederland vliegen. Een TOTALE BOYCOT van alle nederlandse vliegvelden door alle nederlanders. Er is in de media al melding van gemaakt dat de vliegvelden in Duitsland en Belgie een significant groter volume aan tickets heeft afgezet aan Nederlandse klanten. Wijzelf vliegen bij voorkeur vanuit Brussel.

    Maar de handhavers van de graai-cultuur binnen de nederlandse overheid zullen hier wel niet van onder de indruk zijn.

What's this?

You are currently reading Nederlandse Discriminatie? at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira