Voorjaar!!!

March 30th, 2008 § 3 comments

Het voorjaar is deze week begonnen, en het is te merken! De laatste paar weken was het weer iets minder (januari en februari waren duidelijk warmer dan maart), maar nu is het weer optimaal. Prachtig blauwe lucht voor ons, alleen hoger in de bergen wat witte wolkjes.

Ik ga dus zo weer even lekker op ons terras zitten (ik zag dat de agapanthus in pot een bloem krijgt, waarschijnlijk wordt het een witte (en dat terwil ik lila wel heeeeel mooi vindt), tenslotte zal ik de komende week veel tijd binnen doorbrengen. Het eiland is al helemaal op spanning voor het Bloemenfeest dat volgende week plaats zal vinden, en het stressniveau neemt dagelijks toe. Ik probeer hier niet in meegesleurd te worden, want je wint er niets mee (in tegendeel, je wordt er zelfs door belemmerd).

Hoewel de werkdagen langer zijn dan gewoonlijk, maakt dat niet uit. Als ik weer naar huis rij geniet ik van de ondergaande zon en van de prachtige omgeving waar we wonen. Het is en blijft een heerlijk plekje, waar we nog steeds volop van genieten. Uiteraard anders dan toen we op vakantie waren, maar zeker niet minder!

§ 3 Responses to Voorjaar!!!"

 • noud says:

  Wil….Hou het vast ik kom eraan!!! Op deze bijzondere dag (Jarig) laat het weer zich hier van zijn beste kant zien. Strakblauwe hemel met een aangename temperatuur. Maar het schip met zure appelen is alweer aangekondigd.

  tot binnenkort

 • noud says:

  Don en Wil bedankt voor de electro-kaart. Ik ga toch maar voor de olifant!!!!!

 • Renee says:

  Ja, wat is het heerlijk he Wil! Ook ik kon het niet nalaten om op mijn space onze zegeningen maar weer eens te tellen, het blijft een prachtig plekje op aarde. Wat de wolken in de bergen betreft, gelukkig niet bij ons want ook wij genieten alweer een paar dagen van het geweldige voorjaarsweer. En wat de agapanthus betreft, het moet een kleine moeite om ook een paarse in pot te bemachtigen, toch? Blijf genieten van (minimaal) de rit naar huis, maar dat gaat vanzelf denk ik zo………

What's this?

You are currently reading Voorjaar!!! at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira