Madeira houdt Van Gogh vast!

April 3rd, 2008 Comments Off on Madeira houdt Van Gogh vast!

De cruiseschip Van Gogh is in de haven van Funchal (Madera) met 460 passagiers aan de ketting gelegd. Dit vanwege een gerechtelijke claim tegen de eigenaren van de cruiseschip …. dat mede eigendom is van een Nederlandse onderneming genaamd Club Cruise.


De passagiers van Van Gogh waren bezig met een 93-daagse reis rond de wereld en Madeira was één van de laatste stops zijn. De bedoeling was dat de cruiseschip a.s. zaterdag zou arriveren in Falmouth (Cornwall) … maar het ziet er naar uit dat dat niet het geval zal worden.

Wat denk je? Zullen de passagiers het erg vinden om ‘vast te zitten’?

Wat erg! We zitten vast op een vreselijk plek … waar de zon volop schijnt en een belachelijke heerlijk weer … en dan hebben ze ook nog een afschuwelijk bloemenfeest komend weekend … verschrikkelijk! Wat zei je? Schuld betalen? Nee, nee … wacht nog even daarmee!

P.S. Kijken of ze nog worden vast gehouden? Kijk hier op de webcam van Funchal

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Madeira houdt Van Gogh vast! at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira