Onverwacht genoegen!

April 26th, 2008 Comments Off on Onverwacht genoegen!

Vanmorgen kregen we een SMSje van Wim: komt het jullie uit als we van 03.05 tot 07.05 naar Madeira komen??? Wim en Bas bleken – net als vorig jaar met Pasen – onverwachts gelijktijdig 6 dagen vrij te zien, en wilden wel eens zien hoe Madeira er zonder regen uitziet hahaha….

Hotel Golden Residence had zowaar nog beschikbaarheid, dus snel geboekt in zowel het hotel als bij de TAP. Net als vorig jaar wordt het een mix van zelfstandig op pad gaan en tijd met ons doorbrengen. Toevallig verwelkom ik op 30 april mijn eerste Belgische groep en op 1 mei mijn eerste Nederlandse groep (waar ik meer bij betrokken zal zijn): leuke dingen vallen vaak samen.

Wim vroeg of ze nog wat mee moesten nemen… Gelukkig bevallen de opdekmatrasjes nog steeds uitstekend maar kaas en drop is altijd welkom! (euh, ennu nog wat andere dingen zoals cup-a-soup (kent men hier niet), noten (erg duur hier) en natuurlijk de ingredienten voor lasagna: dat is traditie!…..) Gelukkig reizen ze lichtbepakt….

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Onverwacht genoegen! at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira