Rota da Cal (Kalk Pad)

May 12th, 2008 § 2 comments

Zoals Wil al reeds schreef …. zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor dit soort initiatieven besteed ik zeker aandacht aan … om het te stimuleren. Aan één kant heb ik zoiets van ik vertel het aan niemand anders gaat iedereen daar naartoe en wordt het verpest …. maar aan de andere kant hebben ze veel steun nodig om door te gaan met het project en behoud daarvan. Het is namelijk zo dat ze geen hulp krijgen van de gemeente noch regering.

Maar ik weet zeker dat de trouwe lezers en lezeressen van ons blog de soort mensen zijn die respect hebben voor al het moois dat het eiland biedt. Echter … als dit allemaal nieuw is voor je en je denkt om het te gaan bezoeken … dan verzoek ik om de natuur en de omgeving te respecteren. Dat geldt voor alle andere plekken dat u bezoekt.

Meer over de Kalk Pad (Rota da Cal) is te lezen op www.madeirablog.eu of www.madeirarotadacal.com

§ 2 Responses to Rota da Cal (Kalk Pad)"

 • noud says:

  Prachtig ziet het eruit. Deze gaat op de lijst voor als Peet er weer is. Mooie omgeving en ook nog wat leren op je oude dag!!!

  En op de terugweg naar de Poncha Bar…. is een extra lokkertje !!!!

 • Maja & Bruno says:

  En van Wil hadden we nog een nieuwe folder van een nieuw museum gehad; Rota da cal, the lime route. We zijn er geweest, via een erg smalle weg, maar daar waren we al aan gewend na ruim een week, we vonden het erg intressant en ook de ligging en de wandeling zijn mooi. Je kan er ook wat drinken. Dank U Wil
  Groetjes, Remon

What's this?

You are currently reading Rota da Cal (Kalk Pad) at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira