Vandaag had de postbode het maar druk met ons: drie pakjes!

– Eén uit Nederland voor ons allebei: de fotoshow van Wim & Bas van hun vakantie 1,5 week geleden.
– Eén uit Luxemburg voor Don – met betrekking tot zijn verborgen liefde… Don had dit geheim al onthuld aan Wim & Bas, die onlangs voor bevrediging konden zorgen… Maar nu dus nog meer… Strip….boeken! Schijnt heel ongewoon te zijn voor een Antilliaan!
– Eén voor mij – met betrekking tot mijn carrière? “Als de eigenwijze Girl wordt ontslagen bij de organisatie waar ze zich al 2,5 jaar het vuur uit de sloffen loopt voor haar tirannieke bazin, slaat de paniek toe. De afwijzingsbrieven voor een nieuw baan stapelen zich op. In een wanhopige poging om toch wat te verdienen, solliciteert ze bj My Company, een internetportaal voor vrouwen. Al snel blijkt dit geen droombaan, en terwijl Girl probeert het keiharde bedrijfsleven te combineren met haar idealen, belandt ze van de ene bizarre situatie in de andere.” Oftewel veel leesplezier!

Dank jullie wel lieve Sinterklazen!


4 Comments

Don · May 21, 2008 at 09:31

En niet te vergeten de Zwarte Pieten … ook bedankt!

Vroeger schaamde ik me toch wel om het te zeggen …. dat ik van strips hou. Maar naar mate je ouder wordt … dan kan het je minder schelen wat anderen erover (zouden) vinden c.q. zeggen.

Op Curaçao had ik een grote collectie stripboeken ….. te weten:

complete serie Asterix, complete serie Kuifje, complete serie Michel Valliant,
verder ook Suske en Wiske, Franka, Lucky Luke, Robbedoes
tevens Marvel en DC Comics (Superman, Batman, Spiderman etc.) en heel veel Archies (mijn favoriet toen).

Helaas heb ik ze allemaal niet meegenomen …. vanwege de schaamte toen. Nu heb ik gigantische spijt van.

Echt … als je mij blij wilt maken …. het is dan heel simpel … gewoon strippen!
Met een strip kan je mij teasen … en je krijgt me weg van de computer!

Wim & Bas · May 21, 2008 at 20:07

en.. we gaan op zoek naar meer bevrediging voor Don zijn verborgen liefde..Wat we komen eind juli weer een weekje jullie kant op ! En wie weet moet de voorraad ook weer aangevuld worden wat betreft noten en conimex ! De Lasagne zal die week ook zeker een keertje weer bij jullie op tafel komen….

Maja & Bruno · May 21, 2008 at 20:12

Blij dan we je weer eens 15 minuten weg konden halen van de computer…

Lilian · May 24, 2008 at 14:05

Goh leuk om te lezen, heb er nog heel veel staan die ik graag weg wil geven. Zal ze vast verzamelen.

Comments are closed.