Snelle week

May 29th, 2008 Comments Off on Snelle week

De afgelopen week is supersnel voorbij gegaan. Donderdag 22 mei was een vrije dag, en dat kwam perfect uit want nu kon ik mee met Don naar het vliegveld om Ted op te halen! Hij kwam een weekje bij ons logeren, en mede daardoor is de week dus voorbijgevlogen.

Donderdagavond lekker uit eten in Calheta, vrijdag gewerkt en thuis gegeten en mam gebeld (was haar verjaardag), zaterdag wat in de omgeving rondgetourd en ´s avonds gegeten bij Adega da Quinta, zondag een boottocht gemaakt met Ted, terwijl Don hard aan het werk was, maandag heeft hij een wandeling bij ons in de buurt gemaakt (Michael gebeld omdat het zijn verjaardag was), dinsdag Rabaçal in de stromende regen gezien met Don beneden gegeten terwijl ik mijn Portugees aan het opkrikken was (en Mireille een kaart gestuurd omdat het haar verjaardag was), woensdag mee naar Funchal en daarna met z´n drietjes gegeten bij MaryJ. Tussendoor heerlijk op het balkon zitten lezen, wijntje gedronken, goede gesprekken gehad en veel herinneringen opgehaald.

Vanmorgen heb ik Ted weer naar het vliegveld gebracht, en nog even samen koffie gedronken. Daarna ik aan de slag en hij nog even wachten voor de terugvlucht naar NL. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Snelle week at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira