Holland’s Got Talent

June 2nd, 2008 § 7 comments

Veel Nederlanders weten waar het overgaat (de titel van dit blog) … maar daar wil ik het niet per se over hebben. De volgende videos zullen ook wel bekend zijn …. maar voor mij gaat het niet om de zingende deelnemers, noch Gerardje, noch de Paay ….

Nee … mijn aandacht ging juist om iemand anders die ook optrad (zonder te zingen). Bekijk de videos en raad eens wie ik bedoel.

Optreden Waylon:

Voor de andere video (optreden van Clarissa) ga naar:
www.sbs6.nl

P.S. het gaat niet om Waylon of Clarissa …. maar om iemand anders. Wie?

Update:
Inmiddels is het geraden. Het gaat om Michael … mijn zoon. Hij is één van de dansers. Ik weet zeker dat we meer van hem zullen zien …

§ 7 Responses to Holland’s Got Talent"

 • nãod says:

  We gaan toch niet lelijk doen tgen mijn zus he!!!!! Hij heeft zijn mobile intelligentia op een hele dure haarinplnataten. KOST WAT !!!! maar dan heb je ook wat!!! Jammer dat dat niet met hersenen kan….want ruimte zat bij mijn nicht!!!

 • Don says:

  Bedoel je GJ? Nee …. daar heb ik het niet over. Maar de persoon die ik bedoel was ook ‘bezig’ tijdens één van zijn concerten vorig jaar.

 • Wim says:

  Don, ik denk dat het jou zoon is die op de achtergrond optreed…Heb ik daarmee de hoofdprijs gewonnen ??

 • Don says:

  @Wim: je hebt inderdaad de hoofdprijs gewonnen! Een leven lang frisse lucht van de Laurisilva plus een levada wandeling naar keuze. Parabens!

 • Marcel says:

  @Wim, gefeliciteerd, wanneer kom je de prijs in ontvangst nemen, (en eten we weer heerlijke lasagna)? Gaat het misschien nog door deze zomer? @ Don, ook gefeliciteerd, ik wou dat ik zo kon dansen. En…. hij kan het niet alleen “in the street”, maar ook “on stage”.

 • stefaan says:

  ik zou het bijgod niet weten, dus ga ik ook niet gokken

 • Maja & Bruno says:

  Congratulations… but we also want to see the father dance… cause
  “Like father, like son” or are we mistaking??
  PS: Don’t forget to update the Mikael’s CV…

What's this?

You are currently reading Holland’s Got Talent at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira