Het plan is dat ik in september een weekje naar NL ga, en afgelopen weekend heb ik de terugvlucht al geregeld! Op 29 september om 17h00 had JetAir een aanbieding vanaf Brussel voor 49 Euro, en zelfs met het treinkaartje erbij van Beverwijk naar Brussel (35 Euro) ben ik stukken goedkoper uit dan met Transavia. Die vragen op dit moment namelijk 188 Euro, dus een duidelijk verschil.

De vliegtarieven zijn voor mij trouwens compleet onduidelijk. Wil ik namelijk met JetAir van Madeira naar Brussel vliegen op 22 september, dan moet ik 409 Euro betalen! Transavia vraagt nu 160 Euro, maar hoogstwaarschijnlijk gaat dat nog zakken naarmate we dichterbij de datum komen. Maar ook de heenreis komt in orde, geen zorgen. Eén ding is zeker: terugkomen doe ik… :lol:


3 Comments

Marcel · June 10, 2008 at 16:14

Wil, kijk ook eens bij http://www.thomascook.be ,daar vragen ze nu geloof ik iets van 187 euro, maar ook hun prijzen zullen nog aanzienlijk naar beneden gaan. Kan vaak dezelfde vlucht zijn.

Willisha · June 11, 2008 at 20:42

@Marcel: ze hebben momenteel veel acties bij thomas cook, maar helaas nét niet voor maandag de 22e september!
@Peter: heb ik gecontroleerd, maar op dit moment bespaar ik slechts 10 euro als ik met EaysyJet vlieg, dus dat vind ik niet voldoende verschil om veel langer onderweg te zijn.

Ik hou ze allemaal scherp in de gaten, die vliegjongens!

Natascha · June 13, 2008 at 00:29

Ik kijk graag op de duitse site McFlight (www.mcflight.de), daar kun je ook zoeken naar vluchten naar A’dam of Brussel. Let wel op de spelling, er zijn er veel met een bijna identiek adres, maar die zijn niet zo goed. Moet eerlijk zeggen dat ik nooit bij hen boek, maar na de alternatieven te hebben bekeken direct bij de betreffende airline zelf boek. Je moet even links klikken op “lijnvluchten en billig flieger”, want bij het startveld staat Funchal er niet bij. Het helpt ook vaak als je een dagje eerder of later ook probeert. Moet zeggen dat hij wel erg veel met de TAP komt….

Comments are closed.