Tijd van komen, en tijd van gaan…

August 2nd, 2008 § 1 comment

Vorige week zaterdag was het begin van de vakantie van Wim, Bas en Mw. van Bentem, en gisteravond hadden we al weer de traditionele lasagna-avond! Marijke was – net als in mei – de charmante hak-assistente, en Wim was de roerchef. Twee grote schalen vol (1 met en 1 zonder kaas) zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

In de tussentijd hebben we elkaar regelmatig gezien: zaterdagmiddag/avond, zondag tourtje langs de zuidkust en feest bij Marijke, maandag zijn ze naar Santana geweest, dinsdag een Funchal-dagje en ´s avonds met zijn vijven espetada gegeten, woensdag De Noordelijke Charme en donderdag Porto Moniz, en gisteravond dus het afscheidseten. Het was voor het eerst dat ze een hele week hier waren, maar ook dat is voorbijgevlogen. Gelukkig nog steeds voor herhaling vatbaar, er is nog zoveel meer te ontdekken!

§ One Response to Tijd van komen, en tijd van gaan…

  • Nãod says:

    Ja dat komen en gaan zullen wij in de toekomst ook wel gaan krijgen. Tot op heden ben ik daar nooit zo goed in geweest. Komen…heel erg leuk…maar dan weggaan…. dat lijkt me het moeilijkste, om mensen dan weer los te laten. Ik zou ze dan het liefste bij me houden maar dat kan dan niet. Heb ik ook als we met peter en eveline een vaarvakantie hebben doorgebracht. Omstebeurt koken en heel veel samen doen etc. en dan komt dat onvermijdelijke moment, zij wonen in Drachten en wij bij Bergen op Zoom, dat we ieder ons weeg gaan. Altijd even slikken. Want ik ben van nature een ´samenlever´ en geen goede bekende die de contacten gaande houdt. Die rol ligt mij niet zo. Dus tranen zijn mijn deel.

What's this?

You are currently reading Tijd van komen, en tijd van gaan… at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira