Marijke´s missie

August 25th, 2008 § 2 comments

Marijke ging vrijdag op stap met een missie: zij zou met twee naaimachines thuiskomen! En… de is missie geslaagd!!!

Rond kwart over 12 stapte ze de betreffende winkel binnen, en vroeg naar de Brother JS-23 in de etalage. Jawel, ze hadden zo´n exemplaar in voorraad! Nee, het exemplaar uit de etalage werd niet verkocht, maar volgende week vrijdag kwam er weer één binnen… Maar Marijke´s missie was thuiskomen met twee machines! Dus nog gekeken naar de Pfaff´s die er stonden, en toen vertelde de meneer dat hij nog een andere Brother had staan. Hoeveel die moest kosten wist ie niet precies, hij zou wel even bellen met het vasteland…

Inmiddels waren er diverse andere dames binnengestapt, die bij toevallig ook allemaal geïnteresseerd waren in naaimachines en/of toebehoren. Eén mevrouw wilde de 2e Brother wel hebben, maar Marijke was kordaat en zei: não, é minha! Een andere mevrouw had zelf ook een JS-23 en was er erg tevreden over.

Inmiddels was de prijs van de andere Brother ook bekend. Iets duurder, maar dan krijg je ook twee knoppen (de mijne heeft slechts 1 knop) en een hoes kado. Dus Marijke betaalt (rond half 2) en ze zou op stap met de twee apparaten. Maar nee, dat kon niet! De mevrouw van de winkel is met haar meegelopen naar de parkeergarage, want het was ondenkbaar dat een klant met 2 apparaten moest sjouwen….

Zaterdagochtend troffen Marijke en ik elkaar bij de kapper, en na afloop hebben we een kofferbakruil gedaan: Marijke een stapeltje bankbiljetten en ik een doos met touwtje eromheen… Ik heb mijn machine al uitgeprobeerd, en totnutoe ben ik erg tevreden! Zodra het eerste resultaat klaar is zal ik een foto laten maken… 😆

Marijke, nogmaals bedankt voor al je geduld!!!!

§ 2 Responses to Marijke´s missie"

 • Rob & Marja says:

  Goeie keus! (en dat mag ik fervent Huqvarna gebruiker zeggen).
  Veel succes ermee en dat er vele meters mogen volgen.

  Tot in oktober, Rob Dekker, nu weer even in Haarlem.

  http://www.camperlife.waarbenjij.nu

 • Nãod says:

  Ik ben een Pfaffer, vooral door dat automatische systeem van de draad door de naald!!! Ik ben benieuwd of ik die op Madeira kan laten servicen.
  Marijke en Wil, de eerste modeshow wachten we rustig af!!!
  En die lapjes winkel daar was ik ook al. Ik wist alleen niet dat jullie die bedoelde. Daar tegenover zit een serieuze stoffenzaak. De bediening wordt daar gedaan door, hoe toepasselijk, 2 stoffige heren. Maar ze hebben er alles. Ik heb daar die grote lap Madeira stof gekocht die op mijn buitenbanken liggen.

What's this?

You are currently reading Marijke´s missie at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira