Tijdens het laatste bezoek van Wim&Bas kwam het omzetten van films/video´s naar DVD ter sprake. Don heeft diverse oude films en video´s, die hij graag nog eens zou willen zien. Dus Wim&Bas zijn met extra handbagage teruggegaan, en hebben de films bij de Hema om laten zetten naar DVD. Vele uren herinneringen zijn hierdoor weer gemakkelijk te bekijken. Verder heeft Wim zelf diverse videobanden, met recenter materiaal, omgezet naar DVD.

Gistermiddag is het pakje aangekomen en gisteravond hebben we al een gedeelte bekeken. Curaçao, 35 jaar geleden! Don´s vader als regisseur die aanwijzingen geeft aan Don en Isabel (“Ja, jullie mogen nú gaan lopen, ga aan de overkant bij de muur staan, wacht daar even en loop dan verder”). Wat zou er qua bebouwing nog terug te vinden zijn? De “high flying parks” zijn waarschijnlijk jaren geleden al opgeheven, hippie-communies die met veel creativiteit en hergebruik van materialen tot stand gekomen waren.

Van mij was er ook een video bij: het 40e verjaardagsfeest van Thierry in Frankrijk. Sjongejonge, wat ben ik veel namen vergeten!!!