Noud heeft laatst (volgens zijn zeggen met gevaar voor eigen leven, bij iedere grensovergang had hij het weer Spaans benauwd) 4 spuiten met Program80 meegenomen: 3 voor de katten van Marcel&Marijke en 1 voor Snoopy. Bij deze nogmaals dank Noud!!! De inhoud zorgt niet alleen een jaar lang voor een vlooienvrije kat, maar heeft tevens diverse bijwerkingen: anti-oormijt (erg belangrijk voor Snoopy en Nefie), anti-huidschimmels enzovoorts.

Vanmorgen met het beest naar de dierenarts gegaan. Op de heenweg viel Don en mij iets op: Snoopy hield zich rustig, behalve als we in een tunnel reden… Dan begon hij heel diep te mauwen, duidelijk niet op zijn gemak. Bij de dierenarts moesten we 5 minuutjes wachten. Het opzoeken in de database duurde langer dan het geven van de injectie… En de kosten??? Niets, nada, niente. Service van de zaak, voor een kat die bekend is in de praktijk rekenen ze niets…

Ook op de terugweg hetzelfde gedrag van Snoopy: zou hij echt tunnelvrees hebben?????


1 Comment

Nãod · September 14, 2008 at 11:27

Wil, Kunnen ze dat spul hier ook bestellen? Want in een vliegtuig wordt het een stuk problematischer. Moet je allerlei verklaringen van een arts hebben etc. Met gevaar voor eigen leven is wel een klein beetje overdreven. Maar de dierenarts maakte mij erop attent dat het eigenljk niet zomaar mag. In een bus met 19 kuub zooi zijn die 4 spuitjes echt een speld in een hooiberg.

Maar ik hop dat ze echt werken. Bij onze katten in ieder geval wel. Nooit vlooien meer en ook nooit meer oormijt. Onze poes was daar erg gevoelig voor. Nooit meer gehad!!

Comments are closed.