Zo langzamerhand begint het echt te kriebelen bij mij: over een krappe week ben ik in Nederland! Lekker feest vieren, veel familie en vrienden zien, winkelen (o.a. Ikea!), wandelen, heerlijk eten bij moeders pappot, mmmmm…

Maar… wat moet ik aan? De zomer is niet echt geweldig geweest (om het voorzichtig uit te drukken), maar het lijkt er op dat de nazomer niet verkeerd zal zijn. Verwachting van het KNMI voor 22 tot 25 september: “Grote kans (70-80%) op het aanhouden van het rustige nazomerweer met temperaturen rond of iets boven normaal”.

Laagjes dus maar, kan ik alle kanten op. M´n donkerblauwe regenjas die zelfs Australie overleefd heeft, en uiteraard m´n heerlijke paarse fleece van Decathlon uit Lissabon. Domdomdomdomdom dat Marijke en ik er niet meer meegenomen hebben, voor de geweldige investering van 2 voor 15 euro! Dutchies, here I come :mrgreen:


4 Comments

Rob Dekker · September 16, 2008 at 22:19

Is nu nog lekker nazomer weer. Overdag best wel lekker, zo’n 17 tot 20 graden (in de zon).
Verwachting tot zondag zijn droog, wisselend bewolk, licht ooste wind (is dus droog!) en 17 tot 19 graden aan de kust (dus ook in Beverwijk). Maar de dagen worden korter. En de avonden frisser. De eerste houtblokken zijn bij ons al in rook opgegaan (niet echt voor de warmte, maar het staat zo gezellig!!)
Komende Donderdag de primeur, om als eerste het Bokbier 2008 te komen proeven (komt officieel 21 september “op tap”)

Enne als je niks te doen heb ;-), wij wonen nog steeds in Haarlem . Alvast een prettige reis, groetjes, Rob

Lilian · September 17, 2008 at 16:51

Heel veel plezier en ik zal je een geheimpje vertellen: Ze verkopen ook kleren in Nederland ;)

Groetjes, Lilian

Rob & Marja Dekker · September 19, 2008 at 22:53

Voor de komende week nog steeds goed weer voorspeld.
Licht bewolkt, droog, dag temperatuur 16 (Beverwijk) tot 18 graden in Limburg. Wel koude nachten, dus . . . . .

Willisha · September 21, 2008 at 18:46

@Rob&Marja: bedankt voor de update, ik zal mijn flanellen pyama ook inpakken :-)

Comments are closed.