Winderig

September 21st, 2008 Comments Off on Winderig

Voor alle duidelijkheid: het weer dus, zelf hebben we er gelukkig geen last van! Naar ons idee hebben we zelfs een kleine windhoos meegemaakt, de schade bedroeg in ieder geval twee gebroken bloempotten. Gelukkig wist Geert-jan ons te vertellen dat het vandaag in Santa Cruz beter weer was, laten we hopen dat het zo blijft!

(Bijna) Alles wat ik mee wil hebben ligt klaar, vanavond even in de koffer doen en wegwezen!!! Op advies van Peter (even een weekendje over vanuit Nederland) heb ik maar wat meer dingen met lange mouwen klaargelegd, en Rob&Marja informeerden me over de koude nachten, dus ook daar zal ik mijn maatregelen voor nemen. Nou ja, meer regen dan de afgelopen dagen kunnen we haast niet krijgen, de Madereinse natuur helpt me goed bij het wenningsproces :mrgreen:

Iedereen bedankt voor de goede wensen en tot over een weekje!

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Winderig at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira