Maandagavond teruggekomen na een intens weekje Nederland. Feest gevierd, diverse winkels bezocht (flink wat kleding voor Don gekocht, allemaal goedgekeurd!), familie en vrienden gezien (ik was heel blij dat ik Menno weer gesproken heb!), duin/strandwandeling gemaakt, lekker gegeten, kortom wat wil een mens nog meer?

Op zaterdag heb ik twee matrassen, twee lattenbodems en 1 doos verstuurd met 16 kg. Zondag kwam ik er achter dat dat ik toch echt teveel bagage had… Gelukkig had ik een 2e doos gekocht dus die ging met 12 kg alsnog op de post, bedankt Pap&Mam!

Vanmiddag lag er een briefje in de bus dat we maandag vanaf 10 uur drie pakketten kunnen ophalen op het postkantoor. Ze waren langsgeweest, maar niemand antwoordde… Geen wonder, ons huis heeft ook geen bel! Daarom staat er het telefoonnummer van Don bijvermeld, zodat ze kunnen telefoneren… Maar goed, die paar dagen kunnen we ook nog wel wachten, toch??? Naar mijn idee gaat het om de matrassen en de lattenbodems, de doos loopt achter bij de andere pakketten.

Leuk hoor die track&trace, je kunt alles volgen. Zo staat er twee keer vermeld dat de pakketten aangekomen zijn in het land van bestemming: dit doet vermoeden dat het toch eerst naar het vasteland gaat, en vandaar door naar Madeira. Hoe dan ook, ik vind het heeeeel fijn te weten dat de grote dingen bijna op hun plek zijn!


2 Comments

Vanhove Stefaan · October 4, 2008 at 15:32

hallo,

we komen einde deze maand naar Madeira toe met de kids

laat eens jullie adres weten… dan kunnen we jullie eens een bezoekje brengen.

alvast bedankt en tot ziens

groeten

stefaan
belgië

Rob & Marja Dekker · October 4, 2008 at 21:59

Ben REUZEN benieuwd naar de ervaring van de verstuurde matrassen en bedbodems.
Hebben er ook over gedacht, maar tot op heden nog niet aangedurft.

Want ons huidige matras . . . . . . Gelukkig spaap ik ook op beton goed ;-)

Comments are closed.