Maandagochtend hebben Don en ik bij het postkantoor 2 matrassen en de dozen met lattenbodems (plus patroontekenpapier) opgehaald! Thuis de opgerolde matrassen direkt van hun verpakkingsmateriaal ontdaan (het was goed dat mijn ouders er nog een extra laag bubbelplastic omgedaan hadden), zodat ze hun originele vorm konden gaan aannemen. Bestudering van de rijkelijke hoeveelheid etiketten leerde ons dat de pakketten van Beverwijk via Amsterdam, Brussel en Lissabon naar Madeira verstuurd zijn.

Vanavond gaan we de matrassen voor het eerst uitproberen, en morgen zal de ene lattenbodem in elkaar gezet worden (de andere kan nog niet, want de zijkanten zitten in de doos die nog onderweg is. Deze moesten wijken om ruimte te maken voor het patroontekenpapier :mrgreen: ).

Track&Trace leerde me vandaag dat de 1e doos inmiddels in het land van bestemming aangekomen is. Als het traject net zo verloopt als met de grotere stukken, dan zou dit Lissabon betekenen. Hopelijk arriveert dit pakket binnen een paar dagen bij onze achterdeur, of eveneens op het postkantoor. Wat had ik er eigenlijk allemaal ook al weer ingedaan? Boeken, buitenlampjes op zonne-energie, een fitness-bal (met pomp), schilderijlijsten en nog veeeeeel meer. In de 2e doos zit in ieder geval mijn spijkerbroek plus de outfit die ik op het feest aan had, dus deze doos moet zeker spoedig arriveren! :lol:


2 Comments

Willisha · October 11, 2008 at 11:48

@Peter: de dozen die nog onderweg zijn hebben het grootste formaat dat bij het postkantoor te koop was. De matrassen waren 1 meter breed met een doorsnede van 1,5 meter. De dozen van de lattenbodems zijn 95 x 20 x 30 cm. Allemaal beste pakketten dus, en onhandig om mee te sjouwen. Als het om niet-breekbare dingen gaat zou een supergrote boodschappentas misschien helpen? Weinig gewicht van zichzelf en er kan veel in.

Belangrijk is dat bij de adresgegevens van de ontvanger ook een telefoonnummer vermeld wordt, zodat er in geval van twijfel contact opgenomen kan worden.

Mijn ouders hebben ooit een doos met 5 kg zachtzoete drop (Mijn naam is Wil, en ik ben dropverslaafd) naar Arco verstuurd. De doos is 2x heen en weer gegaan tussen Nederland en Madeira, maar is nooit afgeleverd omdat men het appartement niet kon vinden… (als ze zou nou even bij de winkel beneden ons gevraagd hadden was er niets aan de hand geweest). Uiteindelijk hebben mijn ouders de verzendkosten terug gekregen, en mijn broer was erg blij met alle drop :-)

Willisha · October 11, 2008 at 11:49

PS We hebben allebei heerlijk ontspannen geslapen. Nu merk ik pas hoeveel spanning ik in mijn schouderpartij had zitten!

Comments are closed.