Vakantie voorbij

October 11th, 2008 § 2 comments

Inmiddels is mijn vakantie al weer voorbij, sinds woensdag ben ik weer aan de slag! De week op Madeira is niet helemaal verlopen zoals ik gehoopt had, doordat ik een buikvirus mee had genomen vanuit Nederland. Een paar dagen op de bank hangen, veel BBC Prime en MTV Portugal kijken en ik had het al weer helemaal gehad… “Ontspanning door inspanning” past beter bij mij :mrgreen: (en inmiddels heeft Don het van mij overgenomen, maar gelukkig is dat ook bijna voorbij).

Vervelende bijkomstigheid was dat we daardoor ook niet zoveel tijd met Phill&Shirley, Engelse vrienden van ons die hun 3e vakantie voor dit jaar op Madeira doorbrachten, konden spenderen als gedacht. Ik had er gewoon de puf niet voor. We hebben wel zoveel mogelijk samen gegeten, maar overdag weinig gezamenlijk gedaan. Afgelopen dinsdag was het Shirley´s beurt om haar 50e verjaardag te vieren, de 3e dit jaar op Madeira waar wij bij waren! Shirley heeft een grote wens: een helicoptervlucht boven Madeira, dus dit had ik voor ze geregeld. Phill had ook Don en mij uitgenodigd, en het zou een 30 minuten durende vlucht boven de zuidwestkant van het eiland worden. Vlak voordat wij richting heliplatform zouden afreizen kreeg ik echter een telefoontje: door technische problemen moest de vlucht uitgesteld worden. Helaas was het probleem dusdanig groot dat er zelfs een mecanicien van het vasteland moest komen, maar vrijdagochtend was het blijkbaar toch opgelost (ik zag hem weer vliegen). Helaas was dit ook de dag dat Phill&Shirley terug moesten keren, dus de vlucht is uitgesteld tot de volgende vakantie.

Wel hebben we met z´n viertjes de zona velha (de oude wijk) van Funchal weer eens verkend en ´s avonds heerlijk gegeten bij restaurant Armazém do Sal (in het straatje achter het kantoor van de Porto Santo Line).

Zelf heb ik over 6 weken al weer vakantie. Tja, het “gat” tussen februari en eind september was groot, maar nu zitten de vakanties vlak achter elkaar. Johan Cruyff zei het al: ieder nadeel heeft z´n voordeel!

§ 2 Responses to Vakantie voorbij"

 • peter says:

  Als je nu per sé een uitgerangeerde voetballer moet citeren, Wil, dan moet je het wel goed doen.
  Het moet zijn: elk nadeel HEP SE voordeel.
  🙂

 • Willisha says:

  Ik zal het nooit meer doen 😆
  Ik zal het nooit meer doen 😆
  Ik zal het nooit meer doen 😆
  Ik zal het nooit meer doen 😆
  Ik zal het nooit meer doen 😆

What's this?

You are currently reading Vakantie voorbij at Bananen Eiland.

meta

 • Alles over Madeira