Alles gaat hier lekker z´n gangetje. Het weer is ongelofelijk mooi voor de tijd van het jaar, in huis doen we beetje bij beetje steeds meer klusjes, het werk draait voor ons allebei lekker (Don heeft zelfs momenten dat hij “nee” moet zeggen en een project doorsluist naar een vriend), en dit weekend heb ik een lange broek en 2 topjes gemaakt! De broek is nagemaakt van een model dat heerlijk zat maar waarvan de stof echt gaar was, en ik ben dik tevreden over het eindresultaat! Vanavond modeshow :lol:

Vanmorgen hebben we de bolletjes geplant die verstuurd waren vanuit Nederland: tulpen en blauwe druijfjes… Totnutoe deden tulpen het niet goed in een pot, maar nu staan ze in de volle grond dus we hopen op beter resultaat. Waarschijnlijk heeft de hogere wintertemparatuur een grote invloed, anders zouden we het niet weten… Ik heb pepertjes gezaaid en de plantjes groeien als kool. De lavendel in de pot maakt behoorlijk wat blaadjes maar groeit verder niet echt verder, de zaadjes die ik direct in de grond gedaan heb doen hoe dan ook weinig. Ach, als je het niet probeert wordt het zeker niets, toch?

Categories: Het weerMadeiraWonen