KISS Geloof

October 29th, 2008 § 1 comment

Ik heb een geloof …. jawel ik ben gelovig! … en mijn geloof heet het KISS-geloof. Nee … dat is niet het geloof dat ik iedereen zit te kussen en te zoenen. KISS staat voor Keep It Sweet and Simpel (of Keep It Simple, Stupid). Vandaag is gebleken dat het KISS-geloof soms belonend kan zijn. Lees hier een voorbeeld …

Op 3 december 2006 … toen we nog in Arco woonden … zag ik een prachtig schouwspel van Moeder Natuur … dat zich afspeelde in de oceaan. Een combinatie van zon, zee, lucht en wolken. Ik greep mijn (simpele) foto-toestelletje en rende naar de beste plek om dit digitaal vast te leggen.

Vervolgens heb ik een paar van de toen gemaakte foto’s gepubliceerd op Flickr.com, …. nee is geen homo-site maar één van de grootste online foto’s verzamelplaats op het web. Klik hier om naar mijn Flickr pagina te gaan (in het Nederlands klinkt dat nog steeds vreemd). Nu zijn er een paar foto’s die nogal bekend zijn geworden sinds ik ze geplaatst heb op die site. Met name een foto van Rob Dekker en eentje van Lilian. Je ziet het vooral aan de reacties die Flickr-leden achterlaten. Ook een aantal van mijn eigen foto’s zijn zeer in trek …. vooral die ik op 3 december 2006 heb genomen met als titel ‘Another Beautiful Show‘ (een ander prachtig schouwspel). Alle foto’s zijn gemaakt met simpele digitale foto camera’s (zal je later wel begrijpen waarom ik de nadruk hierop leg).

Vandaag!! … vandaag kreeg ik een e-mail vanuit Duitsland van een marketingbedrijf. Ze vonden de foto ‘ander prachtig schouwspel‘ zo mooi …. dat ze mij meteen een bod deden voor de rechten plus originele versie om te kopen (!!) Ter publicatie en marketing doeleinden.

Ik kan alleen melden dat hun bod zeer aantrekkelijk klonk (jullie begrijpen wel dat ik het hier niet meld hoeveel het was).

Maar … om een lang verhaal …….. kort te maken … foto heb ik net verkocht en is onderweg via de digitale snelweg naar Duitsland.

En hier komt het KISS-geloof om de hoek kijken: Met een simpele (inmiddels oud) digitale fototoestel … en wat geduld … aparte kiekje maken … die plaatsen op een plek waar vele anderen het kunnen zien …. en een paar jaar later hebben we met die foto ons (beide) matrassen, dat Wil laatst heeft gekocht in Nederland, terug verdiend!

Ik ga vannacht heerlijk slapen op mijn nieuwe gesponsord matras … en dromen van dat prachtige schouwspel dat ik 2 jaar geleden heb gezien … en dat ik tegelijkertijd door een zestal mooie dames continu wordt geKISSed.

Tja … in mijn dromen heeft het woord KISS toch een heel andere betekenis …. :mrgreen:

§ One Response to KISS Geloof

  • Willisha says:

    Fantastisch dat een mooi natuurmoment dat jij hebt weten vast te leggen zoveel geld waard is voor een ander. Vragen aan welk genre ze behoefte hebben??? Enne, je weet toch… dromen zijn bedrog 😆

What's this?

You are currently reading KISS Geloof at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira