Poëtische Reis

November 11th, 2008 § 2 comments

Ik ben op reis. Het begon 47 jaar … 9 maanden … 3 dagen … 16 uur … 21 minuten en … 3, 4, 5 seconden geleden. En in die tijd ben ik te ver gegaan … te ver om het kritiek van anderen te luisteren …. te ver om nederlaag te overwegen …. te ver om te denken dat ik minder ben ….. 19, 20, 21, 22 …. mijn voetstappen achter mij zijn het bewijs dat ik heb geleefd …. dat ik besta en bestond in het vooruitzicht …. 30, 31, 32 ….. onderweg verspreid ik mijn verhaal … via gesproken woorden of geschreven digitale verzinsels … 38, 39 … en tegelijk stil ik mijn nieuwsgierigheid met datgene wat ik meemaak en tegen kom tijdens mijn reis ….. 44, 45, 46 ….. Ik ben op reis en het zal niet stoppen totdat ik zelf stop … 49, 50, 51 …

(Mijn versie, maar geïnspireerd door Ainsley Burrows)
(Waarom? …. zie Veranderingen)

§ 2 Responses to Poëtische Reis"

  • Willisha says:

    Als enige (totnutoe denk ik) heb ik een extra uitleg gekregen over deze Ainsley Burrows. Daarna snapte ik het verhaal beter, en als jullie dit ook willen bereiken (nee nee, hij ziet ze echt niet vliegen en het gaat uitstekend met hem!) google dan eens op “Guinness Spoken Word Youtube” :mrgreen:

  • Nãod says:

    Het leven is als een prentenboek wat je onder je arm je hele leven meedraagt. En het wordt steeds dikker met alles wat je meemaakt. Leuk of niet leuk. Terug erin kijken dat kan maar is niet altijd even leuk maar dikwijls wel ( als je geluk hebt). Dikwijls wil je dat prentenboek gewoon ergens vergeten maar zo werkt dat niet met dit soort prentenboeken. Het prentenboek vindt jou altijd weer terug. Dus je kunt er maar beter vrede mee sluiten. En ….op naar de toekomst, want er moet nog veel meer bijgeplakt worden in dat prentenboek. De toekomst is en blijft een spannend ding.

What's this?

You are currently reading Poëtische Reis at Bananen Eiland.

meta

  • Alles over Madeira